- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #144600 üzenetére
Ha van rá lehetőséged, akkor valahol nézz meg egy ilyet. Van projektoros topik, ha még nem jártál ott, irány át oda, és ott tuti kapsz felajánlást is.
Fekete ide vagy oda, nem azon fogsz gondolkozni, amikor a 100" vászon előtt ülsz tátott szájjal. Mikor 1,5 éve akartam projit én is, ez a Benq 300k körül volt. 10 éve volt egy másik, arra már nem emlékszem, de az is élmény volt és mindig elkapott a mozizás érzés, amikor a tévéről váltottunk a nagy vászonra.
Norbinál meg tátott szájjal ültem kép és hang miatt, utána még a plazma is fura volt.
+ sztem nem kell megválnod a tévétől, mozira proji + vászon, minden másra jó a tévé.szerk: az a kérdés már eldőlt, hogy akarsz-e, a kérdés az, milyet, melyiket?
Nem feltétlen ragaszkodnék a 3D-hez, de mindenképpen próbálj ki egyet-kettőt.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #144588 üzenetére
Nagyon jó!
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #142430 üzenetére
Annyi hangfalad van egyszerre mindig, hogy már nem tudom mi hová van kötve. Ott el is vesztem, amikor a hátsó volt centernek bekötve.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #142407 üzenetére
Nézzél inkább valami karácsonyi filmet, hallgasd a hóesést 7.1-ben. A Canton meg stipi-stopi.
És persze Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
puntocsento #141542 üzenetére
Ezt rossz helyre írtad. [link]
És olyan nincs, hogy TRU HD. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #139461 üzenetére
Pandorum (2009)
9 (2009)
Terminator Salvation (2009) - különösen a Norbi rendszerén.Bakker, válogass 2009-ből, az úgy tűnik jó év volt.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #139284 üzenetére
Gondolkodj , mert én priviben támadom másik fronton.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #139280 üzenetére
Mármint a Laci adja el az övét, te meg eladod a tiéidet neki?
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #139276 üzenetére
Óóóneee, kivel kell megküzdenem? Én előbb jelentkeztem, ugye?
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #139267 üzenetére
Szerintem nem elég az a kis sub oda.
Szólj ha így van és veszem a vonatjegyet én is. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #138299 üzenetére
Ohhooo, lehet nálam az is probléma, hogy nem egy vonalban van a front és a hátsó?
Úgy emlékszem azt tanácsolták régebben, hogy a hátsók legyenek "kintebb", mint a frontok. -
törölt tag
válasz
Yocee #137681 üzenetére
Gondolom mert a dupla-tripla mássalhangzóknak is csak az első betűjét írod naggyal mondat elején.
De nem akarok én beleszólni semmibe.
De csak hogy a másik oldalra is replikázzak: nálunk outlook és word is automatikusan nagybetűvel kezdi a mondatot. Az évek alatt hozzászoktam, néha én is utólag veszem észre saját magamon, hogy az első betűt naggyal kellene írnom.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #137468 üzenetére
Bár még mindig odaát, de egyetértek. 80Hz a frontokra és a centerre mindenképpen.
-
törölt tag
válasz
Tonyka 2 #137416 üzenetére
Nem kell személyeskedni, még én is abból az időszakból való vagyok és nem ringatott senki virágkosárban. Inkább az álszenteskedést kellene befejezni. Azt pedig már tucatszor feljött mindkét topikban, hogy kevés a magyar kiadvány, eleve kevés az, ahol Dolbynál jobb hangminőség van szinkron esetén. Szóval lehet itt pampogni meg sírni, de a felesleges feszültségkeltést be lehet fejezni, mert jelenleg a semmi felett megy a perlekedés, aminek semmi értelme. Folyton mindig ugyanaz a téma, ugyanazok a párbeszédek folynak, az előző reakciód is kiszámítható és borítékolható volt. Nem először láttunk már ilyet. Most éppen te vagy az egyik fél. Előtted is voltak már több tucatnyian, és még utánad is jönnek majd bőven. Unalmas már ez, ugyanez megy a Netflixes topikban is, a Filmes topikban is, a Sorozatos topikban is, és még biztosan máshol is.
-
törölt tag
válasz
Tonyka 2 #137403 üzenetére
Miért, amazon nem szállít ide?
Elég régóta megy a sírás a topikban. Kb. olyan szintű, hogy három lábú széket akar valaki, de csak négy lábút lehet kapni. Miközben van 3 lábú is, csak utána kellene járni.
És valóban nem olvastam minden hozzászólást, mert mindkét topikban vagy trollkodás van vagy rinyálás és baromi unalmas már. Kell az atmos? Rendeled meg külföldről. Vagy nem megy az angol? Jah, bocs... -
törölt tag
válasz
MasterMark #137398 üzenetére
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #133600 üzenetére
Szerintem ez baromi csúnya. Ráadásul aránytalanul kicsinek tűnik a vászon. Világosban ez így nagyon nem tetszik. Azt a 2 oldalsó hangfalat a kanapék előtt nem tudtam értelmezni.
-
törölt tag
válasz
Joshi #131295 üzenetére
Fogalmam sincs. Nekem egy 10-15(?) éves Magnat szettem van, amiről a mai napig nem tudom, hogy jó vagy rossz. Belépőszinten tengődök, viszont ez a kábel akkora változást hozott, hogy nagyon meglepődtem. Hogy jobb-e ennél a szettnél az enyém, nem tudom. Ez még számomra az az árkategória, ahol megérheti kísérletezni. Mondjuk én 5m hosszúságút rendeltem, szóval nem volt nagy kiadás, de megérte. A MM-os olcsó rézkábelnél biztosan jobb.
(#131296) krichd1 Hát, no. Majd talán jövő karácsonykor már ebben a topikban fogok én is segítséget kérni.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #131083 üzenetére
Ilyen: [link]
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #131078 üzenetére
Köszi, holnap okosabb leszek.
-
törölt tag
válasz
Norbi 72 #131075 üzenetére
Remélem nem fogsz rosszat álmodni.
(#131076) Nemir Ombe Holnap kipróbálom, ma már nem ébresztem a szomszédokat, majd reggel.
Azt olvastam itt is párszor, hogy 6 vagy 10dB pluszt kell ilyenkor ráadni a mélynyomóra, ha mono módban használjuk. Viszont nem találtam infót arról, hogy a jobb vagy bal bemenetbe kell dugnom a sima RCA kábelt ilyenkor? Vagy kipróbáljam mindkettőt és majd eldől? -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #131071 üzenetére
A jó minőség arra vonatkozott, hogy az előtte lévőhöz képest jobb minőségűt vettem és úgy jobb lett a basszus.
Azt se felejtsük, hogy a rendszerem még mindig kezdő, csak itt kapcsolódtam be a beszélgetésbe, mert itt volt éppen téma.
A sub kábel ez, 3m Proson: [link]
Hozzá az Y pedig ez: [link]
Valószínű a többség ebben a topikban meg sem nézi ezt az árkategóriát. -
törölt tag
válasz
Dorian #131055 üzenetére
Erre gondoltam én is. Főleg a 2 frontom táltosodott meg és lett jobb sokkal a hangzás, főleg a zenés részek alatt.
(#131056) liszi70 Bizony, még az a régi batár nagy Magnat szubom van. Miközben csorgatom itt a nyálam a Canton 85-ös szubjára is (vagy 80? vissza kell keresnem), mert sokan mondták rá, hogy jó.
(#131057) Nemir Ombe Folyton változtattam valamit, de sosem volt az igazi, valami mindig nem volt jó. Bár lassan, de úgy tűnik haladok afelé, hogy a maxot hozzam ki a nappali adottságaiból és a rendszerből is.
Gondolkoztam a sub cserén is, kábelnek egy Proson sub kábel van (Y).
Ez most így vakvásárlás lett.Lacit már hetek óta bombázom kérdésekkel.
-
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #131051 üzenetére
Akkor hirtelen be is dobnám a dilemmámat, igaz hsz kábelre és nem tápkábelre.
Lecseréltem a front kábeleket a régi óccsó MM kábelről Van Damme kék színűre, mert csak gondoltam hogy jobb lehet. Ami annyiban teljesült is, hogy végre megérkeztek a magas hangok a hangzásban, amiket eddig néha hiányoltam, és sokkal jobban egyben van a térhangzás is, már nem lóg ki egyik hangfal sem a térből.
Kivéve a szubot, mert mióta lecseréltem a front kábeleket, a mély hangjaim olyanok lettek, mintha néha visszhangosan dübörögne, miközben bemérés után is szinte az előző eredményeket kaptam, kivéve hogy gyorsabban bemérte a front hsz-kat. És előtte meg szinte sok volt a basszus néha ugyanezekkel az értékekkel.
És nem csak némelyik tesztanyag, hanem egyéb más film alatt is észleltem változást, jó és rossz irányba is. Na itt mit hallok és hallok-e egyáltalán difit? -
törölt tag
válasz
andronic #130862 üzenetére
Nálam is volt hasonló, bár nálam a modem adaptere volt hibás, ami csere után megoldotta a problémát. A mélynyomó búgott, a hangfalaim meg sistergő hangot adtak.
Annyit kipróbálhatsz még, hogy minden elektronikai eszközt egyesével kihúzol/áramtalanítasz és fülelsz, hogy változik-e valami. Ha szerencséd van, akkor lehet csak egy tápkábelt kell cserélned valahol.
A kábelekkel is megcsinálhatod ugyanezt. Türelemjáték, de lehet megéri. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #130783 üzenetére
2 pasi női avatarral beszélget egymással. Azért én nem csodálkoznék majd a későbbiekben.
-
törölt tag
válasz
PrinceHerceg #130335 üzenetére
Ott, hogy a hangkártyádon lévő chip max DTS-t tud dekódolni.
-
törölt tag
válasz
BBéci #130304 üzenetére
Valóban, bocsánat, nekem egyértelmű volt, csak a közlésből maradt ki.
Régóta olvasgatom a topikokat, többen is írták, hogy a hangfalak maguk felé fordítása javított náluk a hangzáson. Így én is kísérleteztem kicsit, és kipróbáltam több beállítást is, közben még meg is emeltem a 2 front elejét, hogy fülmagasságba érkezzen a hang a hallgatói pozícióba. Így nem minden hangfal van teljesen felém fordítva, kicsit magam mellé, de így tűnt egyelőre a legjobbnak bemérés után is.
A center viszont valóban nem lesz jó így, semmi elcsatolás, stabilan áll egy állványféleségen és nem mindig illik bele az összhangba, bár nagy panaszom nincs, sosem volt igazán jó. Valószínűleg kipróbálom más helyeken is, amit enged az elrendezés, lehet jobb lesz a 40 centi alacsonyan kicsit megemelve az eleje, de még nem tudom mit tegyek alá.
A ma estébe beleszólt egy kis pálinka és a holnapiba is bele fog, szóval ez már csak lehet hétvégére marad. -
törölt tag
válasz
BBéci #130301 üzenetére
Nem számoltam utána pontosan, de csak az egyik felét emeled. Ha a hátsó rész a földön marad, akkor az eleje már kb. 10 fokot zár be a padlóval ha megemeled egy centit. Ha már csak a szőnyeg szélét teszem az alja alá, már akkor látszik, hogy döntve van a hangfal.
Ne tüskékben és haladó rendszerben gondolkozz és ne olyan emelésben, hogy aláteszel x centi vastag valamit.
Ez egy belépőszintű szett, csak a frekivágás miatt kacsolódtam be ide. Amerikai konyhás nappali keresztelrendezéssel rossz akusztikával. Ha ott mozgatod a dolgokat, bizony már 1 centit is hallasz bő 2.2m távolságból. A hétvégén meglöktem véletlen a hangfalat a porszívóval, nem mozdult sokat, de már nem volt egységes a hangzás középen. Ezeket simán kihallani, érzékeny a fülem. -
törölt tag
válasz
BBéci #130277 üzenetére
'98 te jó ég, hát lehet még ezek is onnan maradtak rám.
Kevés lehetőségem van, de lehet megpróbálom ismét letenni középre.A frontokat azért emeltem meg, mert úgy jobb a hangzás, amikor direktbe jön a hang. Álló kb. 80 centis frontokról van szó, ha csak simán állnak a padlón, akkor picit tompábbnak tűnik a hangzás bő 2 méterről és az még a fülmagasság alatt van jóval. Nem tudom valójában számít-e, nálam jobbnak tűnik kicsit (fél-1 centi) emelve.
De tudok kísérletezgetni, csak idő kérdése.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #130270 üzenetére
Minimális különbség van közöttük, de majd tesztelek még.
Ez van most, még egy darabig nem lesz új rendszer.
(#130271) BBéci De nem ér hangosan nevetni.
Magnat 144 130 Nincsen elcsatolva, egy állványszerű tartón van. Ha visszatenném 40 centi magasra de meg tudnám emelni valamivel fülmagasság felé, akkor jobban járnék? Frontoknál segített a kis emelés, gondolom ez centernél sem lenne utolsó dolog?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #130265 üzenetére
Igen, közben elolvastam még egyszer a szubos beállításokat is és az utolsó cirka 70 hsz-t is, és ennek ellenére összezavarodtam.
(#130266) Nemir Ombe A bemérés előtt 80Hz-en volt mindegyik, akkor manuálisan állítgattam be a távolságokat és a dB szinteket. Mérés után viszont akkora minőségi javulás történt, hogy nem is változtattam meg semmit. Szóval át tudom állítani kisebbre is. Sőt, néha a frontokra betett full spectrum-ra, ilyenkor kaptam egy kis plusz légnyomásérzetet is.
(#130267) BBéci Hát ez sajna még mindig egy régi Magnat.
Viszont felemeltem fülmagasságba egy tartóval, így most a TV előtt van közvetlenül (TV a falon konzolon fentebb, mint kellene, így viszont alatta van hely), viszont a center hátulja és a TV között kb. 3 centi hely van.
Más pozícióban még nem nagyon mértem, mert csak lentebb tudnám tenni kb. 40 centi magasságba, de nem tudom megemelni, hogy felfelé nézzen. Az nem tudom mennyire jó megoldás, hogy nem a fül felé van állítva egy hangszóró. A frontokat is megemeltem picit, jobban is szólnak. -
törölt tag
Kicsit összezavartatok most, de most már megkérdezem, csak hogy biztos legyek.
Az erősítő a mérés során a frontokat 80Hz-re rakta, a hátsókat 120 Hz-re és a centert 150Hz-re.
Az LFE maradt sima LFE 120 Hz-en.
Ez jó így vagy van egy lyukam a 120-150Hz közötti sávban? -
törölt tag
válasz
access_denied #130181 üzenetére
Ne tedd mélynyomó mellé.
-
törölt tag
válasz
Janaboy #129915 üzenetére
Basszus, ne már. Dehogy esel át rajta.
Vagy tedd ki az erkélyre az étkezőt.
Nekem kb. 50-60 centire van a faltól a kanapé (igaz keresztben) és kétoldalt magasabb állványon a 2 hátsó. Bár nálad nincsen akkora hely oldalra a fal miatt, de még lehet úgy is jobb lenne.
Az a 2 tartó nem frontnak való? -
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127770 üzenetére
Az erősítőhöz nem tudok hozzászagolni, csak abba a részébe szóltam bele, amivel én is tisztában vagyok.
Egyébként azért netképes sok készülék, mert néhány netes szolgáltatás használható rajta, pl. netrádiók, spotify, ilyesmik.
+ ha jól tudom némelyik készülék képes a neten keresztül is firmware frissítésre.
A többihez majd az okosabbak hozzászólnak. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127765 üzenetére
Nem, nem tudja. Erősítőt veszel, nem médialejátszót. Ez nem érv, hanem tény.
A LAN csatlakozótól hogyan jutottál el az mkv lejátszásig? -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127186 üzenetére
Itt kellene lennie hangbeállításnak is. Csak a képi megjelenítést állítottad át, a hangot nem. És hiányos a menü is, kb. így kellene kinéznie:
A laptopod linkjében csak 1 video van, és az az nvidia. Az Intelt hol látod? Biztos, hogy 2 grafikus vezérlő van a laposban?
Közben sikeresen offolunk is ám, bár nem tudom melyik topik lehetne jobb. Talán ez?
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127181 üzenetére
Jah, tényleg benéztem.
Nálam csak akkor megy így, ha a tévé nincs bekapcsolva. Merthogy már 10 éves és a felbontása sem szabványos és még más baj is van vele.
Ha a hdmi 1.4-es, akkor vinnie kellene ha jók a beállítások. -
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127179 üzenetére
Látnod kellene a hd hangokat is.
Nálad olyan, mintha a tévét ismerné fel az erősítő helyett. Ha jól tudom az erősítőt kellene látnia. Erősítő + tv beállításait nézd még meg. Erősítőben ne engedd át a hangot a tévére. Más ötletem nem nagyon van.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #127177 üzenetére
Valószínűleg nem jó a drivered. Ha Nvidia kártyád van, annak az audio driverét tedd fel. A Windows generic drivere nem engedi át a hd hangokat.
Vezérlőpult Hang beállításokat is nézd meg.
Ha pedig csak sztereó menne át, akkor még nézd meg az mpc-hc-ban a hangkodek beállításokat. LAV filtersnél engedélyezni kell a bitsreamet.
Bár nekem volt problémám nvidia kártyával és sztereó hangzással, más volt a probléma. Nálad még lehet jó.
Most nézem, 2 vga van a laptopban? -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #126015 üzenetére
Elvileg dettó ez vonatkozik a CGI-re is.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #103648 üzenetére
A második fele is jó a filmnek, jól szól, amikor üldözik őket, a támadás is jó, meg a végén a drónos rész is
Szinte minden hétvégén beteszem ezt a filmet -
törölt tag
Bocsi
Kipróbáltam több forrást is több hangerőn, de csak mobilos applikációt tudtam használni, és a hallgatói pozícióból mértem.Instrumentális zene kicsit hangosabban: 55dB
Tuc-tuc zene nem olyan hangosan: 50-55dB
Oblivion akciójelenetek kisebb hangerőn: 65-70dB, 5-tel nagyobb hangerőn 70-75dB
Transformers zúzós jeleneteknél 60-65dB körül mozgott, néha ugrott csak fel 75dB-re. -
törölt tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de van olyan, hogy optimális hangerő? Vagy lehet már kérdeztem.
Persze nem nyugodtam, még rendezgettem a hangfalakat, próbálgattam beállításokat. Eddig -50-55dB volt a hangerő(?), amin filmeket néztem DTS hangsávval, most feltekertem -45dB-re és baromi jól szól.
A szomszédok lehet nem örülnek neki, de ezen a legjobb, ezért ötlött fel bennem a kérdés. -
törölt tag
válasz
whatnot #103442 üzenetére
Amikor én vettem a használt erősítőmet a második tulajtól, akkor több problémát is jelzett nekem, többek között, hogy nem működik rendesen a távirányító. Tényleg nem reagált semmit az erősítő, de a gombokkal tudtam állítani mindent.
Aztán amikor a TV-t kellett javíttatni, akkor elküldtem az erősítőt is, és kiderült, hogy egy egész panelt cserélni kellett benne, mert az volt a rossz, nem pedig a távirányító. Azóta is használom, és semmi baja nincsen.
Nem tudom nálad mi lehet a gond, ez csak eszembe jutott. -
törölt tag
válasz
MasterMark #101954 üzenetére
Akkor kontaktálnom kell az asztalos ismerősömet, hátha ő tud olyat.
-
törölt tag
Félig-meddig ide tartozó kérdésem lenne.
Kéne egy tartó/állvány/szekrény az erősítőnek, UPC doboznak, de mindenhol csak az alacsony széleseket látom, fából/üvegből.
Mi ennek a pontos neve?
Nincs olyan, ami mondjuk 60 széles és olyan 70-80 centi magas?
Hogy hívják ezeket pontosan? -
törölt tag
(#101818) kimi02 és (#101820) Norbi 72
Igen, ideje már, de még gyűjteni kell rá.
Viszont úgy tűnik már megint belerángattam magam valamibeSzóval eddig úgy tudtam, hogy a sub nem kap jelet, ha a frontok large-ra vannak beállítva.
Most beállítottam úgy a rendszert, hogy a frontokat large-ra tettem, és bizony mégis csak szól a sub, csak egy kicsit halkabban.Ha benyomom a Cinema EQ-t, akkor visszakapom a "régi hangzást/basszust".
2 dolgot vettem észre:
-ha a frontok large-ra vannak állítva, akkor a sub zúg egy kicsit. Ez normális vagy lehet kábelhiba? A mostani Y kábel már eléggé viseltes.
-ha a frontok large-ra vannak állítva + használom a cinema eq-t, akkor a hangzás eltolódik kicsit középre. Ez azért lehet, mert az erősítő "belenyúl" a jelbe?Mindezek ellenére kicsit jobb a helyzet, de a frontoknál a sztereó nem annyira jön ki.
Na most már megint mibe nyúltam bele és mit csináljak?
-
törölt tag
válasz
robi222 #101815 üzenetére
Lemaradtam a sztoriról, de ha a frontok large-ként vannak beállítva, akkor a sub nem szól, mert a frontok adják a mélyet is (ha tudják).
Kivéve (nálam legalábbis Kenwood erősítőnél) ha rányomok a cinema eq-ra, de az picit furcsán szól, így a nagy frontjaim is normal-ként vannak beállítva. -
törölt tag
válasz
zozy84 #101725 üzenetére
Alig látszódik itt valami.
Nekem más fajta erősítőm van, de van rajta egy input mode gomb, ami auto-ra van állítva, így mindig felismeri a forrást.
Nálad nincs ilyen?
Rákerestem az erősítődre, de nem láttam ilyen gombot. Talán a távon?Lehet hülyeséget mondok, de lehet egy reset és újrabeállítás után működne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged