- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz Norbi 72 #90915 üzenetére
Annó büszke - nagyon büszke - tulajdonosa voltam egy Technics SU-V8-as sztereó erősítőnek ! Belső
Volt hozzá orosz gyártmányú hangfalpárom, aztán használtam házilag épített ládákkal is és elég sokáig használtam 4*18"-os mélyekkel + driver sugárzókkal....olyan hangereje volt , hogy az utca túloldaláról átsétált a nénike, hogy nem hallja a saját tévéjét...csukott ablaknál !!!
Szobám a földszinten és a felettem lévő szobában minden rezgett a vitrinben és a lában alatt a betongerenda !
Ezeket a ládákat sokszor bérbeadtam diszkósoknak de volt jópár szabadtéri rendezvényen is.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...