Hirdetés
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #22016 üzenetére
Tiédről van szó bácsi?
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #22009 üzenetére
Pont ezért ragoztam így
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #21993 üzenetére
lófaxt digitális! Amit ott mondtam komolyan mondtam! Felesleges nekem további százezreket kidobni..sehol nem vagyunk!
Szerintem itt az emberek 90 %-a el se tudja képzelni, hogy miről hablatyolunk itt a rendszeredről, hogy milyen is lehet valójában.
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #21864 üzenetére
Akkor már csak nekem kéne írni, hogy átviszlek?
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #21856 üzenetére
Nem mondtad,h ennyire jó napod van!Elővégfokról tudtam:/
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #21799 üzenetére
Majd elválik, hogy jobb-e
-
Tonyo
őstag
válasz muzsikpeti #21593 üzenetére
Igen azt láttam, de milyen már, hogy nincs ár?
-
Tonyo
őstag
válasz muzsikpeti #21591 üzenetére
Mennyi a belépő idén?
-
Tonyo
őstag
válasz muzsikpeti #21564 üzenetére
Néhainak ebben viszont akkor fejlődnie kell...Valhallánál nincs ekkora minőségbeli ingadozás egy azonos kábel fajtán belül..
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #21545 üzenetére
Így van! Pityuval is egyetértek. A diy egy rohadt nagy zsákbamacska. Hta-val és gledennel is qva nagy mákom volt. Totál fordítva is elsülhetett volna.
Hozzáteszem, a diy-t azért választottam, mert nincsenek százezreim hasonló dobozokra, erősítőkre.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #21498 üzenetére
Nagyobb árcédula tegyük hozzá!
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #21496 üzenetére
Egy carbont az is minimum megérdemel.
-
Tonyo
őstag
Igen, ez egy usb/spdif átalakító. Két féle van belőle. Kisebb, ami jelenleg nekem van(nem tudom meddig ) és a nagyobb, ami Pityunak.
Nálam most ott van a Humanos muto dac, még nem döntöttem, hogy ezzel használom, vagy "megelégszem-e a tda 1543-as diy daccal. Azért nem egy liga, de árban sem!
Hogy mennyi pénz kell?
Kis tabla cirka 300 eur, nagy pedig 600. Sajnos főleg Human muto daccal éri is az árát a nagyobb átalakító.Ez az ár soknak tűnhet, de ha komolyan pc-ről tervezel zenélni úgy is itt fogsz kikötni. Ahogy én is, kezdve egy kiskínaival usbről..hiface, halide..ami pl. nem sokkal olcsóbb(használtan), de legalább annyival jitteresebb is
-
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #20622 üzenetére
Nem vagy egyedül, 5 féle közül válogattunk:/
-
Tonyo
őstag
Köszönöm nebulo a meghívást! Végre hallottam egy AR álló hangfalat is. Jó dobozok, tápkábelek cseréjével tényleg sokat lehet javítani, de szerintem a legtöbbet a hangfalkábel hozott Azzal a kis fedettség is eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz Toobee #19742 üzenetére
Leirtam(telon) de kitorlodott,majd leirom ujra ma vmikor.
XT:en hivtalak
Na megprobalom ujra.
HA tapla pico+tda 43 vegu csoves dac, ha mindn jol megy e helyett lesz a Huma A muto dac,diy usb kabel,Huma A digit IC,hta 30,diy hf kabel,epitett gleden 1 es,mission stand.
XT:Akkor gyere ha meglesz a muto es usb kabelem[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #19737 üzenetére
Csabi részben tudta mire számíthat Nebulo majd nyilatkozik
-
Tonyo
őstag
Köszönöm srácok a látogatást, remélem jól éreztétek magatokat!
Várlak vissza titeket majd, ha itt a dac és az usb kábel -
Tonyo
őstag
Én amikor megvettem nem is nagyon hallottam különbséget, csak akkor amikor kivettem! Az biztos, hogy belenyúl a hangba, de most már úgy vagyok vele, hogy rossz irányba. Hozzá kell tennem, hogy amikor még használtam nem olyan szintű rendszerem volt, mint most.
Nyugodt? Én pont azt tapasztaltam, hogy vékonyítja a hangot, idegesebb lesz tőle, valamint mélyből vesz el..én hivoxtalanítottam a láncom
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz HornedReaper #19370 üzenetére
Itt nem hiszem, h tovább tudná-e rontani a helyzetet, hogy nem réz
-
Tonyo
őstag
válasz HornedReaper #19368 üzenetére
Úgy érted 2 digit koaxra szétosztani majd azt újra egyesíteni egy újabb átalakítóval?
Ha engem kérdezel ezt ne erőltesd! Akkor inkább Tamoo által linkelt átalakító! -
Tonyo
őstag
válasz HornedReaper #19365 üzenetére
Én is így használtam a legelején, nem volt túl jó:S
Gondolom x-fi spdif kimenetére dugtad be az elosztót és abba egy digit koaxot, másikba pedig?? Szerintem még jó, hogy rossz így!
-
Tonyo
őstag
válasz HornedReaper #19363 üzenetére
Ezek szerintem sose lesznek jók!
Leírod röviden, hogy mit hogy kötnél? Nem követtem. Ha fenti hsz-det nézem, nem érem ez hogy jön képbe ha koaxon kötöd össze.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz HornedReaper #19361 üzenetére
Egész biztos, anno nekem is volt ilyen, el kell felejteni!
-
Tonyo
őstag
Igaz hangra érzékenyebb vagyok, talán ezért se zavar annyira. Nekem untig elég a cinema 3D-s lg lcd-m. Azért írtam, hogy cinema 3 D, mert új szériás, valószínűleg jobb széria színek szempontjából is!
3 D-je meg veri az aktív samsungos 3 D-t, még akkor is ha felezi..
Sokan kábelezésnél rontják el! Nem mind1 milyen hdmi kábelt használsz!
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #18726 üzenetére
Alap úgy tűnik nem lesz annyira eltérő, de ki tudja mit hoz a jövő!
Egyetértek, hogy más. Egyik se jobb vagy rosszabb![ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #18559 üzenetére
Kár, hogy a paneljeim még nem kerültek fel addigra, mire jöttél.
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #17318 üzenetére
vagy kettő
-
Tonyo
őstag
válasz HornedReaper #17225 üzenetére
Na majd csinálok neked képeket, hogy ezt én hogy oldottam meg.
Praktikerben lehet kapni 6 ezer forintért..brutál jó
-
Tonyo
őstag
válasz HornedReaper #17222 üzenetére
Ha géphez ülsz nem vagy túl közel a hangfalhoz?
-
Tonyo
őstag
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #16939 üzenetére
tarts klasszikus, rock, metal napokat..
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #16935 üzenetére
A karikagyűrűkkel már bejvős volt...
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #16928 üzenetére
Tudtuk, de gleden olyan amit most vinnének veszteség nélkül..erre írtam, h ritka.
-
Tonyo
őstag
-
Tonyo
őstag
Nem "köl" valakinek egy hiface átalakító?
-
Tonyo
őstag
válasz HornedReaper #16709 üzenetére
Jó randa..
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #16593 üzenetére
Köszi
Arról beszéljünk, hogy Nálad mi közeleg? Nem lesz pite..Parker: Alces one helyett néznék én is valami mást.
Más: Mi a vélemény az erősítők földeléséről?
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
válasz xtremetuning #16590 üzenetére
Nekem még egy két dolog befigyel, aztán leállok!
-
Tonyo
őstag
válasz Ed Parker #16576 üzenetére
Látom érdekel a téma..
A múltkoriból okulva maradjunk csak a HM, hifi témánál..Olcsó? Nyilván hallottad valakitől,mi?
lancerboy: Jól mondod csőből nekem is ennyi épp elég, de már tudja mindazt, ami a cső jó tulajdonsága. Mostanában hallottam pár erősítőt, és még mindig nem volt olyan, ami egyértelműen jobb lenne nála.
Norma és társai annyi pénzért le kell, hogy zenéljék, ám ezzel együtt oda merném tenni melléjük!
[ Szerkesztve ]
-
-
Tonyo
őstag
Azzal még nem próbáltam, laptopot használok. Az viszont tény, hogy ha egy tápkábel pl. magasba húzó, vagy épp "vékonyítja a hangot, akkor jó eséllyel akár forrásnál, akár erősítőnél hasonlót fog eredményezni. Ettől függetlenül Ákos is mellé írja a kábeleinek, hogy mihez ajánlja..van is káosz rendesen, na meg választék...
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #16270 üzenetére
Alapvetően nem az mp3 vs flac vitába kívántam belefolyni..erről korábban leírtam a véleményem. A stílust kifogásolva kénytelen vagyok azokat védeni, akik mp3 at is hallgatnak, holott én se tartom szerencsésnek.
-
Tonyo
őstag
válasz Ed Parker #16266 üzenetére
Erről beszélek, kiderül mégis ember az, aki mp3-at is meghallgat. Szerk: Most úgy tűnhet, az mp 3 mellett vagyok, de nem! Csak a stílusról...
De látni kell kirohanásom okát, értelmét. Aki nem látja..sajnálom.
De egy biztos, sokkal de sokkal többen írnának ide (is), ha mernének kérdezni..mert szerintem nem mernek..[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
Béci!
Minden tisztelettel! Ha igazad is van dolgokban, tudod hány embert bánt meg a nyers megfogalmazásod?
Mostanában readonlyban követtem a fórumot, de tényleg minden hol ezt olvasom Tőled, (meg most amúgy is kicsit ideges vagyok, szóval kikívánkozik)Egyet értek azzal, aki akar, de nem tud 60 colos plazmát a szekrény sor helyett berakni abba az egy szobába, ahol él, vagy az mp3-at is meghallgatja, anélkül, hogy nyilvánosan igénytelennek lenne titulálva. Mert itt az megy..
hagyjuk...felesleges..
[ Szerkesztve ]
-
Tonyo
őstag
Ez már nekem is szemet szúrt, hogy legyen az LCD-s topic vagy HM, de végig az megy, hogy mi az igénytelen és mit kell kiirtani tűzzel vassal, nem rég még arra jutottunk, hogy AB-vel se lehet jó minőségű mp3-at flactól megkülönböztetni.
Én óckodnék a hasonló bántó kinyilatkoztatásoktól
Béci: Most látom idézőjelben volt.
Hozzá teszem, csak flac-jaim vannak és hallom a különbséget, de akkor is..
[ Szerkesztve ]
-
-
Tonyo
őstag
válasz bajnokpityu #13512 üzenetére
Igaz. Abban viszont nem vagyok otthon. Parker Arcammal hajtotta a focalokat.
Én is úgy terveztem, hogy majd kiegészítem 5.1-é, de sose jutottam oda.sztereó elég filmekre is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gembird HDMI kábel 10m 1.4 ethernet
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest