-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Phobosz90 #75342 üzenetére
Sajnos annyira "normált" nem kapsz tényleg csak belépőt. Helyedben [link] Ránéznék erre vagy erre [link] itt tudnál szerintem alkudni is kicsit.
Vagy van bögreszett [link] sub nélkül ehhez 60-80 körül kapsz subot. A Polk hangzása hasonlít a Klipschére.
van fent egy ilyen Taga is [link] az erősítő nem tud Atmost de talán el tudod passzolni pár tizesért vagy otthagyod és hátha enged belőle.
A Sony 790 amúgy nem rossz cucc én használtam egy ideig az egyik legjobb ár/ értékkel rendelkező belépő erősítő. -
morfondőr
addikt
válasz
Phobosz90 #75342 üzenetére
HDMI Arc-ot már a 10-15 éves erősítők is tudják, szerintem eARC-ra gondoltál. Abból meg használtan sem igazán kapsz 150k-ért olyat, ami az atmost is tudni fogja (7 csatornás). Egyébként a mennyezeti hangszórók lesznek a legkisebb tétel a rendszerben. 50 körül már lehet lőni párját kis szerencsével a használtpiacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest