-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
Nekem is ez a tapasztalatom.
Egy koncerten egyáltalán nem fog úgy szólni a műsor mint egy stúdióban felvett, minden apró részletességre kihegyezett tartalom. Nem is az a cél. Ott a szórakoztatás a cél.
Ott számomra a zeneminőség kritikán aluli.
Én ezért is nem szeretek koncertre járni. És itt most koncert alatt nem egy Hans Zimmer kategóriát értek. De akár mondhatnánk azt is. Sokkal szebben szól otthon, a saját rendszeren ennek a mondjuk a DTS verziója.Vagy például legyen egy Hooligans koncert. Szeretem a zenéjüket. Voltunk a koncertjükön, de nem tudtam élvezni. Ott az a lényeg, hogy jó hangos legyen, magyarán bulit csinálnak. Már olykor torzított is. Kimondottan kellemetlen volt. Biztos megvan a technikai háttér, de tényleg nem az a cél, hogy minél jobb legyen a hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Windows 11
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged