- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
StormMan
tag
válasz
Jegesmaci81 #27229 üzenetére
Nem a vitával van gondom hanem a felesleges vitával az arroganciával és a befogadás teljes hiányával, aminek eredményeképpen, ha visszaolvasol, voltak néhányan, akik nem kaptak választ kérdésükre, mert épp a "vita" töltött ki oldalakat hasznosabb hozzászólások helyett.
Nem tudom hol olvastad, hogy BBéci-t vagy hcs57-t által írottakról azt mondtam, hogy igaz vagy hamis.
Mindenkinek a saját igaza az igaz.
A tesztelésre való hajlandóságot méltattam és a stílust hcs57 esetében (utóbbit BBéci esetén már páran kivesézték itt előttem).Értem, amit mondasz és nem is mondok ellen, csak kiegészíteném. Azok a kábelek a felhasznált anyagok alapján és természetesen a márkanevek miatt kerülnek annyiba amennyibe az én meglátásom szerint. Csak jelen esetben itt a tesztelésről volt szó és a tapasztalatokról. Tehát, ha leteszteled a 31 000HUF/m-es kábelt meg egy fele ennyibe kerülőt meg egy KÁCSA féle 1500 HUF/m-es és azt kapod a végén, a legdrágább nagyon jó benyomást tett rád mikor a rendszeredbe illesztetted, attól még nem biztos, hogy megveszed anyagi elvi okokból. Vagy mert az összehasonlításban nem érezted a KÁCSA féléhez képest annyival jobban, hogy kifizesd a felárat.
hcs57 nem akart a hozzászólásai alapján hozzányúlni a beállításokhoz sem. Értem, hogy mérnökök meg fizika, de akkor ennyi erővel a gyárban beállított értékeket használod minden körülmény között? Szerintem finomhangolásra minden körülmény között szükség van. Lesarkítva mondhatnánk, hogy trabantot is vehetnél 3-as BMW helyett hiszen mind a kettőt közlekedésre tervezték a mérnökök csak utóbbi többe kerül.
Utolsó kérdésedre a saját tapasztalatomból csak azt tudom mondani, hogy nem jobb hanem másabb lesz. Technikai magyarázatot ne várj, ez nálam hallásra és érzésre ment. Kanóc esetén a magasak a mélyek tompák mosottak voltak, élettelenek hiába mértem és állítottam be bármit. Az új kábellel már a bemérést követően elértem azt a hangzást amire valójában vágytam.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
"El sem tudom azt képzelni hogy mondjuk egy Oehlbach gyárban azt mondják hogy ó, ez elég jól szól, legyen az ára 100 euro/m"
Azt sajnos nem tudom most linkelni, hogy az Oehlbach gyárban mi alapján árazzák/fejlesztik a kábeleket, de a Yamaha mérnökei a videó alapján [link] nem igazán hisznek a műszereknek pl. pont azt csinálják amit te a fenti idézetben egy másik gyártónál nem képzelnél el ....
.... tudom erre is hamarosan lesz "szakmai" magyarázat, de ez akkor is egy jó videó ....
ELACielvtárs:
"Alvó üzemmódban" voltam (mert néha azt is kell.... de egyből jó kedvem lett, mikor a kv mellett beleolvastam a topikba....
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Uh, bocsánat a kotyvaszért amit írtam, remélem a mondandóm lényege kihámozható. Szerkesztésről már lemaradtam.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Egy bizony kategória esetében 'jobb' a hang.
De a pontosság kedvéért érdemes megemliteni hogy nem feltétlenül jobb a hang, hanem inkább egy adott kábel minősége mennyit ront, vagy vesz el a kép vagy hang minosegebol két eszköz között.
Majd egy bizonyos szint felett már inkább másabb.
A másabb vagy jobb, inkább a tisztaságra, teltebb, karakteresebb érzetre utalok, valamint a reszletessege.
Legalabb is én igy tapasztaltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest