- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Forrmell.enn
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.L.
aktív tag
Abban az értelemben, szerintem csak az AMD-s prociknál van szó APU-ról, az Intelnek kicsit más (volt) az APU.
Viszont értem mire célzol, hogy mind két gyártónál egy chip-ben van a CPU plusz az integrált grafikus egység.
Nálam már egy ideje nem jártak AMD-s laptopok.
Az csalás bizony!
szerk:
Az írásod 3. részével teljesen egyetértek. -
Sz.L.
aktív tag
Ránéztem. Az arányok valóban csalósak. A dual channel tényleg bukó lenne.
A gépezet 4db "K3LKBKB0BM-MGCP" memória chippet tartalmaz, melynek mérete kb 15*12,4 mm. 4 db ebből 60 mm hosszú egymás mellett, ~3 mm hézagokkal együtt (3 db középen, 2 db a két szélén) így kb 75 mm hosszú és ~20 mm magas (+felette hézag táv) lenne a hely a modulok nélkül. Az SO-DIMM DDR5 slot 74 mm max hosszú. Modul magasság 30 mm. Ez alapján elférne egy kis módosítással.
Szerintem...
-
.mf
veterán
Így van, ebben a kis méretben elfogadható a forrasztott RAM, mert máshogy be se férne a sávszél-éhes APU-hoz kötelező dual-channel (nem úgy, mint számos laptopnál, hogy hely lenne, mégis forrasztanak); azonban ha már forrasztott, legalább adnák meg a választás lehetőségét, csinálnának egy 32 GB-os verziót is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vallás
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest