- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
senior tag
Másnak is beugrott a magától értetődő új szerepe az erre a célra kiválóan használható laposoknak!
Ez ugrott be nekem is kb fél éve, amikor be is dobtam párszor a közösbe az ötletet. Nem tökéletes, de a pusztán presztízs és marketing okokból a naiv felhasználókkal kidobatott laposok bőven elég teljesítményűek erre.
A linkelt képen látszik, hogy a négy csatornás nNVMe-s SSD lett egy el-/szétosztóval alkalmassá téve(a lapos alján csatlakoztatott négy piros és egy kék SATA kábel) a sok SATA(SSD-HDD) csatlakoztatásra és a a szerver eredeti tápja adja ezeknek a feszültséget, mert erre a DELL lapos USB-n keresztül nem lenne képes(mindhez).Ügyes megvalósítás, nincs tűl-lihegve(esztétikailag, lásd: a való életben életképtelen és méregdrága influenszer "megoldások").
Működés szempontjából jó(nak tűnő, innen) hűtési megoldások, teljesen vállalható kompromisszumokkal!
Szerintem:
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged