- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Mexildos #789 üzenetére
figyi, pl. nekem hiába mondanád, hogy pénzért tervezzem meg, csak olyan cuccokkal vállalnám, amiről tudom, hogy működik, mert volt a kezemben, megteszteltem, megkergettem, stb. Az okos ember nem ajánl ki neked olyan cuccot, amit még katalógusban se látott, mert egyszer megzakkan, te meg számonkéred és akkor széttárja a kezét.
el kellene fogadnod, hogy ebben a kérdésben te vagy az úttörő.
számítógépházat legyártatni meg tévedés. nem azért olyanok azok a házak, mert csak, hanem azért, mert van bennük 20-30 év üzemeltetési tapasztalat. ezt te hogy akarod kikerülni?
akinek 45 lemezes gép kell, meg egy másik, redundánsan, az lássa be végre, hogy nem sz.rral gurigázik, szerezze be a hozzá szükséges tapasztalatokat olyanoktól, akiknek VAN. És itt nem azon van a hangsúly, hogy fizetsz-e érte vagy sem, ez a legutolsó. Azon van a hangsúly, hogy bárki bármit mond neked, azt számon fogják rajta kérni és nem jó dolog elrontani a szakmai renomét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest