- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #21462 üzenetére
Ahogy ígértem, tettem fel képeket a HD Variostar-H2000 koprodukciómról. Elnézést a képek minőségéért, de éjszaka volt, és csak telefonnal volt kedvem fényképezni.
Most már második napja mennek folyamatosan a hangfalak, és egyre jobb hangjuk van. Az egyik mélynyomót fordítva kötöttem be, mert nem az odapöttyintett piros pontot néztem, hanem a csatlakozóján lévő (+) jelzést, de az az egyiken fordítva volt. Ezt azóta persze javítottam. Az egyik magashangszóró viszont egy bizonyos frekvencián zizeg, úgyhogy azt lehet, hogy kicseréltetem majd, bár zenében nem hallatszik ki, csak a Windows hangtesztelőjében. Egyébként nagyon tetszik eddig a hangja, jó levegős, határozottak a közepek, tiszták a magasak, nagyon jó a sztereókép. A mélyektől ugyan nem remeg a gyomrom, de nincs dobozhangja, és ekkora méretben nehéz is többet kihozni ebből, főleg ennyi pénzért. Persze jól ki is hajtja az új high-tech digitális erősítőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest