Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Goose-T #21462 üzenetére
Ahogy ígértem, tettem fel képeket a HD Variostar-H2000 koprodukciómról. Elnézést a képek minőségéért, de éjszaka volt, és csak telefonnal volt kedvem fényképezni.
Most már második napja mennek folyamatosan a hangfalak, és egyre jobb hangjuk van. Az egyik mélynyomót fordítva kötöttem be, mert nem az odapöttyintett piros pontot néztem, hanem a csatlakozóján lévő (+) jelzést, de az az egyiken fordítva volt. Ezt azóta persze javítottam. Az egyik magashangszóró viszont egy bizonyos frekvencián zizeg, úgyhogy azt lehet, hogy kicseréltetem majd, bár zenében nem hallatszik ki, csak a Windows hangtesztelőjében. Egyébként nagyon tetszik eddig a hangja, jó levegős, határozottak a közepek, tiszták a magasak, nagyon jó a sztereókép. A mélyektől ugyan nem remeg a gyomrom, de nincs dobozhangja, és ekkora méretben nehéz is többet kihozni ebből, főleg ennyi pénzért. Persze jól ki is hajtja az új high-tech digitális erősítőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest