Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
[link]
csak német nyelvű van? mi lenne az angol bevezető szöveg a számok előtt? -
-
asturel
őstag
Fura, a honlapjukon a gyartoknal nincs mnc
, azt en is lattam, hogy mnc oldalan csomo bolt megvan jelolve viszonteladonak, de mintha mar nem is lehetne kapni ilyen hangszorokat (marmint akar noir 1,2 -t), mikroelektronnal is csak sal van, az pedig 8e
, tenyleg annyira rosszul szol a Dibeisi ? Igazabol csak nagyjabol hasonlo kategoriaju hangszoro kene (leginkabb arban
), nem ragaszkodon en az mnc-hez
-
-
-
asturel
őstag
Az a 'baj', hogy mar van 2 hangfalam, csak az egyikben az mnc melynek tonkremenet a tekercse (szerintem) (jelenseg: fel ora utan elkezd 'recsegni' vagy szimplan nem szol), szoval hasonlo hangszoro kene a helyere (na meg 8 ezret nem is akarok rakolteni, mivel alig hasznalom, de azert jo lenne ha megse recsegne mikor megnezek egy sorozatot
), szerintem lassan mar 10 eves lesz a cucc.
btw.: mnc marka total kihalt? Sehol nem lattam pl noir szeriabol hangszorokat, vagy ilyen kategoriaban mit erdemes venni helyere? Mellesleg az mnc nem kinai csoda kategoria?
-
deen04
tag
Sziasztok!
Van 2db JVC (25cm átmérő) hangszóróm amiről semmi adatot nem találok. Szeretnék belőle hangládát építeni. Szerintetek elfogadható megoldás az, ha fogok egy 25cm-es hangszórós tervet és azt csinálom meg ennek a JVC-nek? Tudom, hogy a ládát méretezni kell a hangszóróhoz, de hát adatok nélkül nehéz lesz.
-
-
-
asturel
őstag
Sok ev utan meghalt az m.n.c. eclipse 1 csodahangszorom, helyere szeretnek valamit olcson
Dibeisi G1201-4 nagyon a legalja? Van valami jobb alternativa 4e koruli aron? (Lehetoleg budapesti boltban)
mod.: azt elfelejtettem, hogy 30cm-es hangszororol van szo
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, egy Genius 1250x 2.0 hangfalról lenne itt szó, ami a mai napon bekapcsolást követően folyamatos egyenletes pattogást és vele egyidejűleg búgást ad ki magából. Ez hangerő potméter állításával erősödik ill. gyengül. Gondoltam arra, hogy a gép küldhet felé ilyen jelet, de ha nem volt rá csatlakoztatva semmi, akkor is produkálta. Gondoltam még a hálózatra is, hogy esetleg onnan szed össze valamit, de a ház minden pontján ezt csinálja. Attól tartok, valami elszállt benne, de szólni szól, csak idegesítő. Ezzel lehetne valamit kezdeni vagy ez már kuka téma?
Itt van egy hangminta, ha valaki meghallgatná.
Üdv!
-
blattida
nagyúr
válasz
csabika0001 #17820 üzenetére
Szia!
Egy földön fekvő, elgázolt gyalogosnak, aki éppen elvérezni készül és törött a gerince, nem multivitamin készítményre van szüksége, ezért ne adj neki supradynt, hanem hívj hozzá egy mentőt és próbáld meg elállítani a vérzését.
Magyarul, a kondicserének semmi értelme nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest