- Házimozi belépő szinten
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Előszokott fordulni, hogyha többféle alkatrész és többféle gyártó, akkor az egy kicsit nagyobb belsőmenetet csinált, a másik meg egy kicsivel kisebb külsőt és úgy lötyögnek egymásban és a világ összes tömítőanyaga is kevés akar lenni.
Régen a horganyzott csőszerelvényeknél még dívott a kúpos menet azok megtudtak szorulni egymásban és tartást is adtak a csöveknek, csak tömíteni kellet a menetet kóccal.
Szalag helyett van már zsinór is.
YT videó
Én a videóban látott kócolást jobban elszoktam igazítani, főleg az elején a menetek közé. -
hzsolee
őstag
Loctite 55 a te barátod. Ezek a teflon szalagok szart sem érnek. Biztos van aki ezután lehúrrog, de aki szopni akar vegyen teflont....
Ja, hétvégén zárt boltok mellett ilyesmi halálostuti egy olyan bizbasz kell amit nem vettél meg, pedig a boltban 2x is a kezedben volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest