- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
szacsee #46783 üzenetére
Nekem is vidéken van a gép, sajnos emiatt van, hogy 3-4 hetente férek csak hozzá. Szóval most nekem is pihenő van, meg a gépnek is. Legalább tudok egy kicsit gyúrni anyagilag.
Van pár topikja a témának érdemes lehet őket látogatni. Bár én egyiket sem szoktam. Mert a fentebb is említett hiányosságok miatt úgyis csak leszólnák a gépemet. Meg a szakmai topikban tényleg profik vannak akik fejből írnak NC kódot, meg több milliós gépeken dolgoznak, így feleslegesnek érzem.
Bár most lehet teszek egy próbát, csak hogy igazak-e a pre-koncepcióim.
CAD+CAM-nek Aspire-t használok (ez hozza létre a Mach 3 NC kódot TXT formában), majd ezt a TXT fájlt importálom be Mach 3-ba és készen is vagyok. Hogy pontosan melyik NC kód variáns ez, azt nem tudom. De elég egyszerű munkafolyamat, sok idő és pepecs munka, de nem túl sok nehézség. Eddig..... Mivel még a gép meg sem mozdult, majd ezt azután tudom csak ténylegesen kijelenteni, miután túl vagyok pár munkadarabon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest