Új hozzászólás Aktív témák
-
M4T4D0R
tag
Egyébként ha figyeltél volna arra, hogy mit írtam láthattad volna, hogy már elismertem a tudatlanságomat így tökre nem értem minek magyarázod meg azt ami már nyilvánvaló.
"Amiket meg megpróbáltál elmagyarázni, azok olyan nyilvánvaló dolgok, hogy azt egy csecsemő is tudja álmából felkelve. :)"
Ha számodra meg egyértelmű amit írok igazából csak belekötöttél, hogy éreztesd te is itt vagy és nehogy ma' megmondja nekem egy ilyen.
Én részemről elengedtem a témát és lezártnak tekintem. Neked is javaslom ugyan ezt!
-
M4T4D0R
tag
Igen általában így van. A régebbi termékekkel nem szoktak foglalkozni a gyártók mert tudnak csinálni sokkal jobbat és nem éri meg gyártani a régi lassab procikat(4+ éves technológiánál pl.).
Illetve a gyengébben sikerült modelleket mindig eladják kisebb teljesítménybe, pl amik csak 4-6 magosak meg nem tudnak annyi dzsidzsahercet. Nem igazán értem, hogy ebbe miféle rossz indulat lenne. 20 éve így csinálják.De feltételezem, hogy a többiek már elég jól elmagyarázták azt amit én nem tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Facebook és Messenger
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest