- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
Most olvastam egy interjút Joval. Mit nem mondja igen érdekes volt. Az a minimum, hogy egyszer sem a feltett kérdésre válaszolt, de igazából arra se mindig jöttem rá, hogy mégis honnan szedte azt, amit végül mondott.
A magányról, a halálról meg a lélekről beszélgettek, de nekem kicsit úgy tűnt, mintha túl szofisztikált akart volna lenni, aztán lett belőle az, ami. Vagyis egy jó hosszú semmitmondó szöveg.

Nem akarom bántani, de azt hiszem erre szokták azt mondani, h aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.

Szeretem, meg tisztelem a munkáját, de ne akarjon senki sem (még egy nagyon gazdag és befolyásos írónő sem) többnek látszani, mint ami/ többnek lenni, mint aki.
(Sokan mondják, h tanító jellegű a sorozat. Vessetek meg, de szerintem az már rég rossz, amikor a gyerek a jót nem a szüleitől tanulja. Vagy a LOTR is egy oktatómű? Akkor bocsi, visszszívtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest