Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EGOKA
tag
Most olvastam egy interjút Joval. Mit nem mondja igen érdekes volt. Az a minimum, hogy egyszer sem a feltett kérdésre válaszolt, de igazából arra se mindig jöttem rá, hogy mégis honnan szedte azt, amit végül mondott.
A magányról, a halálról meg a lélekről beszélgettek, de nekem kicsit úgy tűnt, mintha túl szofisztikált akart volna lenni, aztán lett belőle az, ami. Vagyis egy jó hosszú semmitmondó szöveg.

Nem akarom bántani, de azt hiszem erre szokták azt mondani, h aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.

Szeretem, meg tisztelem a munkáját, de ne akarjon senki sem (még egy nagyon gazdag és befolyásos írónő sem) többnek látszani, mint ami/ többnek lenni, mint aki.
(Sokan mondják, h tanító jellegű a sorozat. Vessetek meg, de szerintem az már rég rossz, amikor a gyerek a jót nem a szüleitől tanulja. Vagy a LOTR is egy oktatómű? Akkor bocsi, visszszívtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Formula-1
- Assetto Corsa
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest