Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Ha abból a hat emberből csak egy válaszolt, akkor csak az az egy szeretne itt eladni, mert válaszolt?
Nem nagyon hinném! Tegnap olvastam ezt az írást és egy nagy halom alaplapos hirdetést láttam! Rengeteg van! Lehet, hogy nem jó helyen keresel? Alaplapok keresése
Bőven van választék...A jelenlegi problémádat ITT tudod felvetni, mert egy probléma miatt nem szokás új topikot nyitni! Ott kérdezz, mert ez hamarosan záródni fog!
-
name
csendes tag
Helo!
Félkonfigot keresnék hardveraprón.
Kb 1 hete nézegetem a hirdetéseket. 6 emberből 1 válaszolt. Ha felraknak valamit 1-2 óra múlva eltűnik. Valaki folyamatosan megveszi? Vagy ennyire veszik a lapokat?
Ennek így nem sok értelme van...
Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem nagyon hinném! Tegnap olvastam ezt az írást és egy nagy halom alaplapos hirdetést láttam! Rengeteg van! Lehet, hogy nem jó helyen keresel?