Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Ha abból a hat emberből csak egy válaszolt, akkor csak az az egy szeretne itt eladni, mert válaszolt?
Nem nagyon hinném! Tegnap olvastam ezt az írást és egy nagy halom alaplapos hirdetést láttam! Rengeteg van! Lehet, hogy nem jó helyen keresel? Alaplapok keresése
Bőven van választék...A jelenlegi problémádat ITT tudod felvetni, mert egy probléma miatt nem szokás új topikot nyitni! Ott kérdezz, mert ez hamarosan záródni fog!
-
name
csendes tag
Helo!
Félkonfigot keresnék hardveraprón.
Kb 1 hete nézegetem a hirdetéseket. 6 emberből 1 válaszolt. Ha felraknak valamit 1-2 óra múlva eltűnik. Valaki folyamatosan megveszi? Vagy ennyire veszik a lapokat?
Ennek így nem sok értelme van...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest