- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Üdvözöllek!
Ha abból a hat emberből csak egy válaszolt, akkor csak az az egy szeretne itt eladni, mert válaszolt?
Nem nagyon hinném! Tegnap olvastam ezt az írást és egy nagy halom alaplapos hirdetést láttam! Rengeteg van! Lehet, hogy nem jó helyen keresel? Alaplapok keresése
Bőven van választék...A jelenlegi problémádat ITT tudod felvetni, mert egy probléma miatt nem szokás új topikot nyitni! Ott kérdezz, mert ez hamarosan záródni fog!
-
name
csendes tag
Helo!
Félkonfigot keresnék hardveraprón.
Kb 1 hete nézegetem a hirdetéseket. 6 emberből 1 válaszolt. Ha felraknak valamit 1-2 óra múlva eltűnik. Valaki folyamatosan megveszi? Vagy ennyire veszik a lapokat?
Ennek így nem sok értelme van...
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- független kis Pöpec telo Samsung A33 128GB, dobozával, kábellel, stb.
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem nagyon hinném! Tegnap olvastam ezt az írást és egy nagy halom alaplapos hirdetést láttam! Rengeteg van! Lehet, hogy nem jó helyen keresel?