Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• user12

őstag

Sziasztok

Adott odahaza a Creative 2.1-es "hangrendszerünk"
    Ennek mivel egy db 3.5 jack bemente van, jelenleg egy Logitech bluetooth vevővel van összekötve, amihez párosítva van nejem telefonja és a TV okosító - ezek rendben is működnek vele.
    Felmerült a gondolat, hogy jó lenne néha a számítógépről, illetve az én mobilomról is zenét hallgatni ezen keresztül - lehetőleg úgy, hogy előtte ne kelljen bemászni az asztal alá, széthúzni a csatlakozásokat, összekötni azzal amivel zenét akarok hallgatni, majd újra visszaállítani.

Nézegettem keverőpultokat, praktikusan olyat, amiben van bluetooth vevő is beépítve. Ezekkel van valakinek tapasztalata? Esetleg hasonlóan a Logitech vevőhöz, több eszközzel is lehetne párosítani, vagy a "klasszikus" módon csak egy eszközzel (és ha másik eszközzel akarjuk használni, törölni a párosítást, blablabla)? A leírásban sajnos nem találtam erre vonatkozó leírást.

Igazából nem is a keverés lenne az elsődleges cél, hanem az, hogy a több bemenet közül lehessen választani, hogy melyik menjen a kimenetre. Esetleg ha lenne egy három sávos EQ rajta, az már fullos megoldás lenne.

Vagy esetleg létezik-e a keverőpulton kívül valami jobb megoldás a fenti problémára?

Köszönöm szépen előre is.

Új hozzászólás Aktív témák