Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Picit off lesz, előre is sorry, hirtelen nem találtam jobb helyet.
Van nekem egy Logitech X530 5.1-es hangrendszerem számítógéphez. Jó régi, de nincs vele gond.
A jobb oldali 3 csati megy bele a szgép hangkártyájába. Szól is minden.Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy ebből 2.1-et csináljak úgy (mély+2 első), hogy ez a rendszer a tévére rákötve Jack-el szóljon 2.1-ben?
Ha minden igaz lehet venni kimondottan ilyen 2.1-es rendszert tévékhez, de inkább akkor ezt csinálnám meg tévéhez, és szgéphez vennék egy új 5.1-eset?Úgy képzelem el, hogy a mélynyomóba beledugom a 2 front hangfalat, áram alá helyezem és a 3 jack dugó közül (Jack ez egyáltalán ami megy a szgépbe? Nem értek hozzá sajnos) valamelyiket a tévé jack-ébe. Működne így szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen routert?
- Yettel topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest