- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
masterminde #99 üzenetére
A tesztnek semmi koze a filmeknel talalhato Ac3-ba kodolt 5.1-es jelhez. Meg par topic-ot atolvashatsz. Pl. ketto meg itt van a fooldalon, az elmondja mi a helyzet az SPDIF/DD/DTS kombinaciokkal. Ahogy irtam, azt kell elerned, hogy a dekodolatlan jel atjusson a kuldo dekodering. Ahez minden a gepen talalhato dekodert deaktivalnod kell (PowerDVD-ben es ac3filter-ben is allits be SPDIF-et kimenetnek a XY darab hangszoro helyett).
-
pintyesz
senior tag
válasz
masterminde #99 üzenetére
Szvsz a KX-et hagyd a francba.
Én csináltam softmod-os Audigy 2-t belőle,de a legjobb még is csak a hozzáadott Creative driver! -
pintyesz
senior tag
válasz
masterminde #92 üzenetére
Nekem is Kenwood erősítőm van és még véletlenül Live 5.1-em is
A erősítő sztem pont jól áll,a hangkarinál a speaker/advanced/AC-3 decode legyen kikapcsolva! (szürke)
Így nálam 5.1 szól DVD-ről,vagy akár AC-3as avi-ról is. -
Raymond
titán
válasz
masterminde #92 üzenetére
Pont azert nem csinal az erosito semmit, mert mar nem jut el hozza a dekodolatlan AC3, igy nincs mit dekodolnia. Az ac3filter-ben is SPDIF-et kell beallitanod kimenetnek, igy atmegy es az erosito felismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest