- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Olvasgatom a topikot és látom sokan keresnek egyszerű/hatásos,de egyben olcsó megoldásokat kamera témában.Egyenlőre még csak szemlélődök és olvasgatok,majd csak a jövőben lesz úgyis aktuális...
Egy kérdés már viszont felvetődött bennem.A wigfis kamera rendszer mennyire terheli a wifi hálózatot?Pl mennyire foglalja a netet,ha megy a számítógépezéssel párhuzamosan egy ilyen rendszer?
Köszi és sorry a laikus kérdés miatt.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem.Ha majd szerelek fel kamerát akkor arra vannak szabályok,hogy mire lehet rálátása?
Nálunk mondjuk a ház előtti kisebb udvart is figyelné és a kerítést is egyben,de akkor az utcára is rálátna picit.Ez szabályos?Valamint felvetetődött bennem egy kérdés még,ha mondjuk ilyen kamerát tennék fel a ház falára a bejárathoz akkor lehet a szomszéd udvarának felénk eső bejárati részére is rálátna picit.Ez lehet nem tetszik majd neki.Persze nem őt akarom figyelni természetesen...
Kell amúgy táblát kitenni ilyenkor ,hogy kamerával megfigyelt terület?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Fejér megyében esetleg Székesfehérváron nem tudtok megbízható jó céget ajánlani akik telepítéssel foglalkoznak?
Vagy esetleg itt a fórumon,ha van valaki aki maszekban tud ilyent vállalni szívesen fogadnám a megkeresését!Köszönöm!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Lassan aktuális lesz a kamera vásárlás és egy minimális műszaki érzékkel fel lehet szerelni őket amint olvastam.Nézegettem cégeket is akik csinálnak telepítést,de elég drágán...
Az első kérdésem az lenne IP vagy AHD?Eddig IP-ben gondolkodtam,de a seccam oldalán a leírásban azt írják az AHD és megfelelő bőven családi házban...
Valamint Provision vagy Sec-CAM SCAHD-T400VF RANGER?
Az orkodo.hu és seccam oldalán nézem a kínálatot.Régebben is láttam itt az üzleteket kommentben így gondolom megbízhatók.Köszi!
.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
válasz markussandor #7149 üzenetére
Közben néztem a Provision IP rendszert.
De elakadtam és biztosan én vagyok a hülye ezzel a POE csatlakozóval."A POE átlakítót az IP kamera jeltovábbító kábelének mindkét végéhez hozzá kell csatlakoztatni, ugyanis ennek köszönhetően 1 kábelen keresztül tud a tápellátás és a videójel eljutni a kameráig. (nem kell a kamerákhoz külön kivezetékelni a 12V-os tápellátást) A kamera oldalán mindkét csatlakozót csatlakoztatjuk, míg a switch oldalán az RJ45-ös dugót a switch-be és a másik csatlakozóba a mellékelt kamera tápot."
Nos én ezt elsőre úgy értelmeztem mint itt a rajzon,hogy kameránként kettő kell a POE csatlakozóból egy a kamerához így lesz a két kábel után egy kábel egészen a lenti egységig ahol megint kell egy POE csatlakozó aminek az egyik végéből RJ45-ös dugót a switch-be és a másik csatlakozóba a tápot kötjük.
Akkor négy kamerához nem 8 ilyen POE csatlakozó kellene?A csomagban pedig csak négy van.
Provision Full HD IP 4 kamerás kamera rendszer csomag tartalma:
1 db Provision PR-NVR5-4100X 4 csatornás NVR rögzítő
4 db Provision PR-I1390IPS36 kamera
4 db POE átalakító
4 db 12V 1A kameratáp
4 db 10 méter szerelt IP kamera kábel
1 db 8 csatornás SWITCHKöszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
válasz markussandor #7149 üzenetére
Sziasztok!
IP kameránál mekkora net szükséges?Kell neki állandóan a net,gondolom amikor rögzít és ment akkor kell neki és az elég nagy sávszélességet igényel.
Nekem 8,55 Mbps van itthon amiből a feltöltés 0,45 Mbps...Köszönöm.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
TechSon AHD 2Mp kamerával van valakinek tapasztalata?
Gondolom nem a leg-leg termék,de biztonsági cég akiktől kértem ajánlatot.Ezt szereli.
A másik cég HView kamerákat szerel.Ez olcsóbb...Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Jön a GDPR: bekamerázható-e a telephely, rendelő, bolt?
Esetleg érdekelhet valakit.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Amint néztem a másik "Biztonsági kamera" topik elég kihalt ezért itt probálkoznék az analóg kamera kérdésemmel.Az egyik kamera képén néha ilyen fekete csíkok jelennek meg.
Mi lehet a baja?Kezdi megadni magát?Vezetékkel lehet valami?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A másik topik elég kihalt azért kérdeznék itt.
Van egy AHD rendszerem 4 db 2 mp-és kamerával.
Sikerül kiszűrni ,hogy a tápegységgel lehet baj.A kép néha elment csíkos lett.Amikor sorban lekötöttem a kamerákat akkor már nem csinálta.
Vettem egy másik tápot,de evvel valahogy nem olyan tiszta a kép,mint a régivel.
A kérdésem az lenne van ajánlott tápegység AHD rendszerhez?
Valamint mekkora táp képes ellátni 4 kamerát?
Tápelosztón gondolkodtam és kettő kamera kapna 1-2 3 amperes tápot.
Vagy a 3 amper kitudná simán szolgálni a 4 kamerát is?
Nestron - DSA-12PAG-12-3A-CCTV nézegettem.
Amúgy az előző 4 amperes táp és a kameradepóból rendeltem de tényleg valahogy más a kép vele.Apró csíkok szaladna végig ha közelítek rajta nagyon látszik.
A gyári tápnál nem csinált ilyen.Az mondjuk 2 amperrel vitte a 4 kamerát.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest