Hirdetés
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #89477 üzenetére
Mást nem is szabad számolni
Súlyban mennyi vagy most?
Én is erre törekszem. Mellé jönnek be dolgok (mint az előbb említett pizza) de próbálom elkerülni ezeket. Szerencsére nem vagyok ez az édesség minden áron típus.
Reggelire próbáld ki a zab+fehérje kombót.Rizs helyett nálunk megy a bulgur vagy a kuszkusz néha, ha épp van otthon vagy fizetés után veszünk a Bijo-ban.
(#89480) Nightmare
60 kilósan ezt el sem tudod képzelni, hogy lehetséges
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Synology NAS
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest