Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz
Apollo17hu #165773 üzenetére
Teljesen mindegy. A maltodextrin olyan gyenge kötésű poliszacharid, hogy már a nyálban található enzimek hatására glükózzá bomlik. Hogy miért ezt teszik mégis sok kiegbe? Mert nem kell cukorként feltüntetni a tápanyag táblázatban, szóval tudnak ferdíteni a ch tartalmat illetően.
-
stratova
veterán
válasz
Apollo17hu #165773 üzenetére
Kibic vagyok én ehhez, csak érdekelt a téma, remélem találtál számodra hasznosat. Mondjuk én biztosan nem költök ilyen cuccokra, de megértem azt ha valaki igen. Részemről, ha éppen bármilyen okból edzem, kb. tonhal (ha épp nem nyúlja le a tökmag, de egye csak ha szereti), banán szinten kimerül, a mit mivel hogyan eszem téma. Meg néha bezabálok savanyúságból zöldségből, olyankor kapcsolok, hogy na ezekből sem ettem eleget.
Persze a pékárúra figyelnem kell, mert teljesen standard reggeli sajnos a honiak nagyobbik részénél (emiatt sem bánom, ha valami húsra, zöldségre rávehető a gyerek, bár néha a háztáji füstöltsonkát csapatja paradicsommal, uborkával a kiflihez kenyérhez hozzá sem nyúl, mondom gyúrós kaját tolsz te gyerek, vacsorára neki tipikus akkor is, ha kint fociztam vele 1-3 órát este).
Amilyen változáson átment pl. Madwe biztosan vannak jó tippjei, lehet sokat le is írt már, de gondolom nem csak ő.Dreadloord: Köszönöm a tippet. Érdekes, vagy a telefonomra nem kell sokat adni, vagy a szobabringára sem, valahogy soknak tünik, nekem ez az 500 kcal 10k-ra. Pedig szoktam úgy gyalogolni, amilyen tempóban páran kocognak. Lehet érdemes elgondolkodnom egy aktivitásmérőn. Persze én nem tolok 1 óra spinninget, ahhoz feltehetően sem állóképességem sem gépem nincs (ezt HIIT módban tolják, pulzust a plafonra aztán rövid pihenő?). 20-30 percnél többet ritkán tekerek 150+ tartományban, de abba is bekerül 1-2x 0,5-1 perc pihenő. Ami hosszabb idejű. Gyaloglásnál mondjuk 3-4 piros lámpával 4-5 km 45 perc.
Állóképesség felmérésre mennyire alkalmas a spinning, vagy van olyan program amire jó egy 8 kg lendkerekű mágneses 8 fokozatú szobabringa? Szerintem azt meghajtani is max 1-3 percre szoktam, jellemzőbb egy olyan tempó amit tartósan tarthatok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mazda topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nyaralás topik
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest