Aktív témák
-
zeg
őstag
válasz
marcus.fenix #37194 üzenetére
A csirkerizs egy szisztéma. Ez lehet hal-brokkoli, vagy marha-krumpli, de akár disznó-tészta is, tökmindegy, amelyik jobban beválik. Nem értem miért nem kísérletezel húsügyben, én pl 1 kiló halat egyszerre le tudok tolni, 3-4 óra múlva pedig megpusztulok az éhségtől. A csirke engem is telít és összeáll kővé a belemben, ezért nem fogyasztok belőle edzés előtt mert eltompulok tőle. Próbálkoznék szűzpecsenyével vagy bélszínnel, ha nem lenne drágább és kevésbé hozzáférhető mint ez a szárnyas fostubus. Tejsavóval önmagában nem építesz semmit, arra jó hogy a kevés húst kiegészítsd, vagy esetleg gyorsdiétánál önmagában átmenetileg az izom megtartására megfelelhet ha nem fosod össze magad(ha bírod akkor viszont döntsd magadba1-2 óránként).
A tesztószintre létezik nagyszerű és olcsó készítmény: pl. Biotech Tribulus Maximus
Megj.: reggel, felkelés után van lehetőségem edzeni, ez meghatározza táplálkozási szokásaimat.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest