- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koxkids #45851 üzenetére
Hétvégén felkerült az új GoodYear EG P2 az autóra. Jöttünk fel ma az M1-en Budapestre és azt vettem észre hogy nagyon érzékeny a különböző aszfalt típusokra, kicsit dübörög. Állítom a téli Michelin Alpin 6 halkabb volt, kicsit most csalódtam.
Abban bízom hogy ahogy mennek bele a km-ek kicsit halkul. -
haris
őstag
válasz
koxkids #41711 üzenetére
Szerintem jó az ötleted. Vegyél téligumit a jelenlegi alufelnidre, és jövőre vegyél egy need tetsző alufelnit új gumikkal. Téligumit Octaviára szerintem egy Kléber HP3 tökéletesen megfelel, de választhatsz mást is.
Még annyival egészíteném ki, hogy amikor tavasszal felment az új nyári, a mostani felniket add le felnishez felújítani. Ha nem nagy a baj, akkor pár ezer forint körül megyúszod és olyan lesz mint az új
Mindenképp kérj ajánlatot mennyért tudják megcsinálni és dönts, neked megér-e annyit a szép felni. -
pècsimunkás
addikt
válasz
koxkids #41711 üzenetére
Ha lesz sérülés az acélfelnin, az még rondább lesz. A csavaroknál biztos, hogy fog kopni a festék, meg szépen le fog mattulni a felni is.
Én megbántam az acélfelnit, nagyon csúnya lett, pedig sérülés mentes, és sosem volt padkázva vele.
Tavaly télen vettem rá dísztárcsát is, az takarja valamennyire.
Legközelebb mindkét garnitúra kerekem alufelni lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest