- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarp
csendes tag
Két hete sem használom, ezért az első benyomásokon túl még nem véleményezném. Esőben már sikerült tapasztalatot gyűjteni (igaz csak városi körülmények között), itt nagyon kitűnőek a tulajdonságai szerintem verhetetlen.Olvastam néhány tesztet róla és a bevezető árához képest úgy gondolom, hogy ezen az áron (12 000-13 000 Ft) jó vétel.
Az is igaz, hogy le kell engednem a keréknyomásból, mivel a fentiekben említett gáztöltést kicsit túlnyomták. 2-3 tizedet csökkenteni fogom miután mentem vele még néhány km-t. A viselkedése majd akkor lesz teljesen tesztelhető.
Egy dologra viszont mindenképpen érdemes odafigyelni; a hátsó kerekek hajlamosak (főként nagyobb kaliberű autókon) fűrészfogasan kopni, ezt ki lehet küszöbölni az első-hátsó gumik időszakonkénti (szezononként, vagy pl. 5-6000 km-enként) váltogatásával.
Már, ha valakinek ez nem macerás. Nekem nem, így legalább egyszerre kopik el a teljes garnitúra. -
kadettmester
tag
Senki
-
Sarp
csendes tag
A téli garnitúra lecserélése után beruháztam 4 db Hydragripbe, valamint hagytam magam rábeszélni (ha már rendes árengedményt kaptam) 4X300 Ft-ért levegő helyett gázzal való feltöltésre.
Van valakinek tapasztalata az előnyeiről, vagy csak kamu az egész?
A további pótlásokat ingyen állják, de ezért nem hiszem, hogy van értelme plusz km-eket letekerni. -
kadettmester
tag
válasz
Silencer83 #1187 üzenetére
A MArangoniról eddig csak rosszat hallottam, minden csatornából. Többek között, hogy nagyon kopnak és kagylósodnak!
Pedig én ilyet akartam venni! -
kadettmester
tag
Hy!
Ezek közül ezen az áron melyiket érdemes megvenni? (újak)
Dayton D200 - 9500 (van 5000-ért is új)
Dayton D210 - 11200
Hankook Ventus Prime - 11999
Sportiva Z50 - 10307
Fulda Carat Progresso - 11163
Firestone FH SZ80 - 11690
BF Goodrich G Force Profiler - 10900
BF Goodrich Profiler G - 11800
Opel Astra 1,4i, nem vagyok hajtós (110-120km/h)
Kössz előre is!!! -
törölt tag
van itt még gumis?
-
.volkovy.
tag
Kicsit felhoznám a topikot.
175/70R13 méretben melyik a legjobb nyárigumi 10-12e közti áron?(per darab, persze) -
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #1187 üzenetére
-
Silencer83
addikt
udv!
ha vege a teli szezonnak,ill kobo olyan febr. eleje kornyeken veszek uj garnitura gumit sajat kocsira, ill a ''csaladi'' autora is idoszeru lesz jovore.
sajat auto: Fiat Punto 1.2 16V ( 80 Le )
csalad : Renault Megane 2 Lim. 1.9 dCi (120 Le)
sajatra 195/50 R15, csaladira meg 205/55 R16 kell
mivel nem szannek ra csillagaszati osszeget, de megis jo gumit szeretnek, a Marangoni Zeta Linea mellett dontottem
, Meganera pedig mivel hosszabb utakra hasznalom/juk, es ''komolyabban''igenybe van veve, valami Nokian ill Bridgestone kerulne! tippetek esetleg?
-
divot
veterán
válasz
ddanger #1181 üzenetére
Nekem a nyári gumikat ragták vissza szarul - erre sajna csak most jöttem rá, hogy a téli gumit hibátalnul tették föl.
A nyári gumikkal 160-nál rázott az autó, de ráfogtam az időközben berakott hátsó sportgátlókra. Most viszont nagyon szépen fut a téli gumikkal a masina, szóval bizony nem voltak rendesen kiegyensúlyozva a kerekek. -
ddanger
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Ugye felkerült a kocsira a téli garnitúra az acélfelnikkel. Eddig hajszállal jobbra húzott az autó és most (használt) téli garnitúrával nem.
Centírozás okozhat olyat, hogy húz az autó valamelyik irányba? Vagyis az hogy nincs jól centírozva?
Esetleg az alufelni miatt húzhatott eddig, mert úgy emlékszem, amikor a téli még az alun volt akkor is húzott jobbra.(viszont nyár elején amikor rákerült a zsír új nyári természetesen ki lett centírozva)
üdv ddanger -
neduddki
nagyúr
HI!
Tenyegl fogd be a p....:- )))
Nezegesd ezket itt neh aoelg megleo erdmeyeks i tudnak szuletni megis megbiyom bennuk: [link] felni szelessege donti hogy esetlegesen vekonkab gumit ra tucc-e tenni /sokkal ne szamlj akkor sem/
az autowoelt is az adac tesztek szoktak megjelenni magyritva
udv
neduddki
mod: Yc00n: nicns mit:- )))
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Hát erre túl jókat nem lehet válaszolni...
Szerintem a láncot felejtsd el. Qrva macera folyto fel/le rakni, ráadásul a guminak is árt ha gyakran használod, és csak viszonylag lassan lehet vele menni.
Neked (már csak a lakhelyed miatt is) négy jó minőségű téli gumira van szükséged (Michelin Alpin A3, Goodyear UltraGrip 7) ezek azonban simán 34K-ba kerülnek. Sajnos nem látok más értelmes dolgot. Max annyit tudsz spórolni, hogy most csak átszerelteted, és majd tavasszal veszel felniket. -
bambano
titán
válasz
Dictator^ #1168 üzenetére
Az r az raidiál. A gumik műszaki fejlődése már elég régen eljutott oda, hogy diagonált nem gyártanak tömegesen átlagos utcai autóra és nem használnak olyat. Tehát hacsak nem valami extrém módon speciális járműved van (pl. az apollo holdprogram autója az volt), akkor raidál gumit szeretnél.
Az elfohuott-nak a megfejtése szerintem az, hogy elcsúszott egy gombbal jobbra a keze a klavin, amikor a g-t meg az y-t akarta írni -
bambano
titán
válasz
Vigneau #1150 üzenetére
A kérdés magja, hogy ahova nem rakod, ott mekkora bajt okoz. Ha hátra rakod és kitör az autó orra, akkor gázelvétellel visszajön, ez az átlag sofőr automatikus reakciója. Ha előre rakod és kitör a fara, akkor erős ellenkormányzással kell visszahozni, amit az átlag sofőrök nagyrésze nem tud megcsinálni. Ergo hátra rakva okoz olyan problémát, ami az átlag sofőrt kevésbé terheli, ezért a hátrarakást tanácsolja mindenki.
Viszont ha te jó sofőr vagy és telipofával vigyorogva szeretsz kilinccsel előre közlekedni, akkor rakd előre -
-
Dictator^
veterán
195/55R15
ezeket a kerék méreteket nem vágom pontosan, hogy melyik mit ad ?
vki magyarázza el kérem szépen.. -
Yc00n
csendes tag
előre is bocs ha már volt valahol de mi a különbség a téli gumiknál a H illetve T jelölés között?
gyakorlatban mennyit számít? -
Calogero
addikt
válasz
Vigneau #1150 üzenetére
Én kipróbáltam mindkét verziót.
Az autó VW Transporter
1. eset.
Elöl nyári
Hátul téli
Az első nagyobb emelkedőnél megadta magát, megpakolva.
Elindult szépen, majd egyszer csak az elejen elkezdet széppen visszafelé csúszni,
Mehettem fel gyalog a Pajero-ért hogy felhúzzam a gépet
2. eset
Elöl téli
Hátul nyári.
Ha meg volt pakolva az autó, akkor szépen lassacskán felment, üresen dobálta a seggét
Ezek után mindig 4-essével vesszük a gumikat mindegyik autóra. -
pyrannha
senior tag
Sziasztok!
Van egy Mazda 6 2.0 SPORT TE autóm, amin alapból 195/65R15 gumik vannak. Az lenne a kérdésem, hogy milyen méretű téligumit vegyek rá? Ugyanakkorát mint ami most van rajta vagy kisebbet?
A válaszokat előre is köszi! -
Vigneau
félisten
Nem semmi. Még szerencse, hogy megmaradtál és a kocsi sem sínylette meg.
Egyébként tegnap megkaptam én is az új papucsokat. R13, 155/70. Fulda Kristall, ha jól emlékszem. Nagyon kellemes, mintha sínen mennék, ráadásul könnyebben tekerhető kis sebességen a kormány - nincs szervóm. Gondolom, a lágyabb guminak köszönhetően. -
válasz
Vigneau #1156 üzenetére
Csak egy kamion felé közeledtem... Az utsó pillanatban nekiállt kifordulni az autó, így aztán a gumi nagyobb része támaszkodott a hónak - lelassultam, nagyjából 50 centire álltam meg a dinótól...
Jah, egyszer sikerült egy 270 fokot is fordulni - ott már nem volt senki az úton, meg ugyanannak az útnak a végén ismét volt egy kis sasszé... persze a rendőrbácsi egyből megkérdezte, hogy ittam-e...
[Szerkesztve] -
Overlocker
veterán
Gumimaci
[link]
Sorry,de ez nagyon kemémy -
válasz
Vigneau #1150 üzenetére
Ez azért van így - többnyire - mert az autók nagy része orrmotoros, ahol a motor súlya az elülső gumiköpenyeken fejt ki nyomást. Mivel az autó hátulja könnyű, ezért az könnyebben kitör egy kanyarban, havas úton, mint az eleje.
Én tavaly megtanultam, hogy a téli gumin nem érdemes spórolni... -
- iSO -
tag
Nokian Hakkapeliitta HK10 gumit keresek 235/75R15 -ös méretben!!
iSO -
zsoltee10
addikt
Kérdésem van gumiügyben. én már a nyáriakat nézegetem a Pug Boxerre.
215/75 R16 C lenne a méret. Ebből a startgumi.hu-n találtam párat. ami érdekel az a Goodyear, és a Dunlop.
A kérdés a következő: Mi a különbség a két gumi között? Mit jelent a 113/11 R és a 116/114 Q?
Dunlop SP LT 8 215/75 R 16 C 113/111 R
Dunlop SP LT 8 215/75 R 16 C 116/114 Q -
Foxi
senior tag
A 175/70 R13-nak megfelelő váltóméret a 155/80 R13 ? A felnivel szemben van-e valamilyen plusz követelmény vagy ugyanarra rámegy mindkettő? Illetve két centi csökkenés a futófelületen nagyon befolyásolná a stabilitást? Kicsit hülye vagyok a témához
-
-
SzalaiG
addikt
Régi Swifthez lemez felnit keresek. Téligumival is. Írj privit!
-
Amire tudok, reagálok:
2. Ha az autó hátulja megindul, akkor azt nem fogod meg.
3. Felejtős. 4 db 10-ért nem lehet vmi jó állapotban, avagy minőségi darab.
Egyébként meg a hóláncot nem használhatod pl. a városban - ha jól tudom. Amint lehet, le kell venned, innentől fogva viszont megint nyári vagy az említett használt télin gurulsz a havas úton. Egyiket sem javasolnám... Inkább fektesd be azt a 80 rugót, megéri. -
Andie
őstag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék! Májusban vettem egy volvót, és mivel a hegyen lakom, most azon töröm a fejem, hogy téligumit+láncot kéne vennem, különben járhatok gyalog.
A gond az, hogy sajnálom a 4x20 rongyot a gummákra. Tudom, fogjam be a pofám a volvómmal együtt, de ez van. Kicsit kiköltekeztem mostanában, és nem tudnám egykönnyen kinyomni ezt a 80at, föleg igy még felnit sem vennék külön.
Tehát a kérdésem az, milyen megoldások járhatóak még?
1. Nyári gumik maradnak + lánc?
2. 2 elsö téli+lánc? (elsökerekes a kocsi)
3. használt téligumik? Most találtam pl egy viking stop 5000est, 4 db 10ezer ft.
4. egyéb? (tudom, járjak gyalog)
A gumiméretem (nyári) 205/55/R16. Esetleg váltómérettel is foglalkozzak? Bár akkor már felni is kell.
Árakat is várok, ha valaki kompetens.
Hirdetésem itt: [link] -
Semperit WinterGrip - érdemes megvenni?
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Itt a tél, papucsokat kellene cserélni a kocsin (mivel első kocsim így nincs még szettem) ezért fordulok ide, hátha tudtok ajánlani valami jót.
Nos úgy gondoltam, ha már veszek akkor felnistül.
Egy toyota corolla 1,3 ra kellene 90'-es tehát már kamaszodik. Így néha nehéz bírni vele.
Most nyári 175/70 R13-as van rajta. Nem szeretnék vékonyabbat stb.
Viszont a keretek is szűkösek (persze, amit meg kell venni meg kell, de ha jó a 8e gumi, akkor nem kell rá 20e felni elég az acél).
Ahogy elnézem az árakat 20e (Eurotec Snowwolf 2 175/65R14 82T + Toyota Yaris-Yaris Verso/ Corolla- Corolla2 új acélfelni 22,5e) ből jönne ki egy kerék felnistül, az már 80e lenne. Ebből szeretnék lefaragni akár hazsnáltal is.
Itt a fórumon hírdetnek [link]
De néztem, hogy Daytonál maradva Dayton DW510 175/70 R 13 10,3.
Viszont neten látom, hogy rengeteg akció van. Kb hetente 2-3x használom a kocsit ebből 1x hoszabb út > 100km.
Maga a kocsi kitünő egésségben van (persze néha prüszköl.. de ezt kinövi).
Még lapozgatom az oldalakat, de segítséget kérnék.
üdv
amargo -
- iSO -
tag
Sziasztok!
Nekem szükségem lenne egy ilyen gumira:
Nokian Hakkapaliita HK10 235/75 R15
Az egyik gumimat szétvágták.
Előre is köszi: -
bandita001
tag
Valaki tud valamit Sprotiva tél gumikról, jó, vagy szar? Valami kis infó?
-
micro
addikt
Ha két gumi csak a sebesség indexben tér el, akkot tényleg csak a maximális ajánlott sebesség a különbség, vagy esetleg a nagyobb sebesség indexű arányosan jobb, esetleg halkabb?
-
tildy
nagyúr
November környékén szükségem lenne 4 db téli daytonra. 175/70 R13.Miylen árban vannak ezek mostanában?
-
Starsky72
addikt
Szerintetek ha egy R13 175/70-es kerék helyett felteszek egy R15 195/60-asat mivel kell számolnom, mennyire változik az autó viselkedése, az óra mennyit fog csalni, egyáltalán érdemes cserélni? Azért gondoltam mert csak áll 4 ilyen kerék a cégnél és csak az én autómra menne fel elvileg, mivel a hozzátartozó másik verda le lett zúzva teljesen, szóval ha érdemes vagy egyáltalán fel lehet tenni, mindenféle negatív változás nélkül, akkor feltetetem.
Köszi -
KrAt
veterán
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Kormoran gumikról? Fater vett 2db 4 évszakosat (az egész sztorit nem írom le, nevetséges..)
Én csak szomorkodok miatta, ráadásul 155-ösek.. Legszívesebben sírnék -
Pinya007
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelnének valakit az aláírásomban szereplő gumik?
Keveset futottak. Múltkor lemértem barázdamélységet egy zsír új gumin: 7mm.
Amiket árulok 2 db-on 5 mm, másik 2 db-on 6 mm.
18k-ért vihetőek! -
Rez_Grof
őstag
Van valakinek olyan ismerőse/forrása ahhol 400/70-R22,5 fogazott taraktor gumit lehet venni? Nem muszály hogy vadi új legyen, de olyan 80% körüli. Egy teljes garnitura kellene.
-
Kicker
őstag
válasz
GumisPeter #1112 üzenetére
milyen széles?
/nem vagyok nagy hozzáértő/ elég széles... nem virsli gumi. F1 eagle goodyear, ha jol láttam a méreteit nem néztem meg...
gyári VW felni biztos láttál már ilyet
illetve acélfelniket 2003as polora lehet olcson szerválni? nincs hozzá téli gumiszettgondolom ezzel a kerékkel nem nagyon kell télen közlekedni....
valami seggfejű baromtusko leszedte a szelepsapkákat, a designos szelepksappkákat....
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
Szia Péter! Már régebben érdeklődtem,de úgynézki talán most aktuális lenne, nyári gumi Renult Expressre, asszem 96 vagy 97-es évjárat, 155/X/R13-as méret van rajta, X-et nem tudom nem láttam a gumin talán /70, de ezt te biztos tudod. Előre kéne 2db. Legfőképpen Michelin gumi érdekelne.
-
karib
addikt
válasz
#25954560 #1118 üzenetére
Úgy tudom, hogy a forgásiránynak kell megmaradni, mert annak megfelelően deformálódik a gumi az első használatkor, és az ellenkező irányba forgatva káros elváltozások léphetnek fel. Tehát a nem kötött forgásirányú gumit is célszerűen ugyanarra az oldalra kell felrakni legközelebb.
-
Yaye
őstag
válasz
#00809728 #1086 üzenetére
Nem fordulhat elő, hogy hiába decemberben szereltette föl, a gumi maga azonban öreg mint az országút? (kérdezem ezt úgy hogy nem tudom az adott modellt mióta gyártják) A gyártási dátum tudtommal rakta van minden gumin. Esetleg ráadásban némi rossz tárolás is hozzájárulhat a dologhoz.
Peter: a Debica meg a Sava ''jobb'' mint a Barum? Csak azért csodálkozom, mert utóbbi azért nem újonc a gumigyártásban, nem gondoltam volna hogy a felejtős kategóriába tartoznak.
[Szerkesztve] -
chokeee
aktív tag
válasz
GumisPeter #1115 üzenetére
köszi !
még egy laikus kérdés:
normális dolog az, hogy a szezonális gumicserénél (pl. most tavasszal a nyári gumi esetében) a gumis a bal hátsó kerékre azt a gumit tette fel, amelyik előzőleg a bal elsőn volt és a jobb oldalon is ugyanígy. én úgy tudtam eddig, hogy ugyanoda szabad csak vissza rakni a gumit, amelyik keréken eredetileg volt, mert ha az oldalt felcserélik elszakad benn a fémszál...
vagy nem gond az első-hátsó csere, csak az a lényeg, hogy az oldal maradjon ugyanaz?
köcce
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
GumisPeter #1111 üzenetére
toyota starlet '88. erre hoztad nekem a P5000 195/50R15-oket es allat volt. csak most kell ra vissza gyari kerek
mod: jah, nyari
[Szerkesztve] -
GumisPeter
senior tag
válasz
chokeee #1114 üzenetére
Szia
Teskoban eddig az egyik kolléga volt kizárólagos gumiértékesítő-ha jól tudom- de persze ez is csak egy ideig tartott, mivel a tesco elkezdte azokat a gagyikat is árulni, amivel éppelméjű gumis nem is foglalkozik.
Persze a haszon ennél fontosabb a tesconak....
A Kormorán még elfogadható, de az is inkább a téliben.
Matador,Barum, és a noname gumik felejtősek.
Sokszor drágább egyébként az ottani ár, mint amennyibe a gumisoknál kerűlne.
Ez a Michelin árainál szinte kivétel nélkűl így volt.Jókat mosolygok, amikor látom a tescos gumivásárlókat.Kicsit olvasni kellene a neten és nem abban a hitben vásárolni a tescoban, hogy ott minden olcsó....
Suzukira amiket javaslok az olcsobb de még normál autózásra alkalmas gumik közűl:
Dayton,GT Radial,Debica,Sava.
Üdv -
chokeee
aktív tag
válasz
GumisPeter #1113 üzenetére
szia !
a TESCO-ban, AUCHAN-ban kapható óccsó gumikról mi a véleményed? noname gyártóktól: Kormoran, Matador stb... egy kis Suzukira lenne....
köcce -
GumisPeter
senior tag
válasz
#00809728 #1086 üzenetére
Szeva.
Ez van, ha az ember a gumin akar spórolni.
A Marangoni egy olasz cég, akik sokáig a használt gumik ujrafutózásából éltek.
Ritka szar gumi volt már akkor is...
Aztán kitalálták, hogy ők már annyira ügyesek, tudnak saját gumit is gyártani és belefogtak.
...eredményét tapasztaltad.
A legalapvetőbb baj az, hogy nem tudnak gumikeveréket előállítani, amit csinálnak, hamar kiszárad.
Ehhez kell a 100 éves mult, tapasztalat. Michelin,Dunlop...
Aki járt már a Michelin gumigyárban, nem tudta nem észrevenni azt az arborétumot, ami a bejáratot övezi.Több ezer féle trópusi és egyéb helyről származó növény tárhelye.Mert a gumiba beletesznek ezt-azt amit persze nagyon titkolnak.
A szomorú az, hogy aki egy komoly autóra -méretből következtetve- ilyet tesz, az nem csak a saját testi épségét teszi kockára, hanem azét is, aki vele szemben jön .
Vannak olcsóbb gumik olyan gyártóktól is, akik az alsó szegmensben toporognak, azok a termékek még mindig jobbak, mint az ilyen pár éves gumigyártó múlttal rendelkező cégek.
A Dunlop Sp SportMaxx a ma kapható legjobb gumik egyike.Jól választottál!
Járdára állással vigyázz, mert a méretből adódóan hamar szálszakadt lesz....
Üdv
[Szerkesztve] -
GumisPeter
senior tag
Szia.
Általában eléggé macerás, mivel sok adat kell hozzá.
Le kell gyártatni, de itt jönnek a gondok.
Anyagminőség, csavarok, rendőr...Mivel kérhet műbizonylatot ha észreveszi.
Ezekhez pedig nemigen szokás adni....
És végűl az ára 20-30ezer körűl van a végösszeg...
Szerintem nem éri meg ilyennel kinlódni, el kell adni és az átalakitó árával már kapsz olyat, ami az autódra való.
Üdv -
GumisPeter
senior tag
-
GumisPeter
senior tag
Szia.
Sajnos el kell keserítselek.
Már nem a régi az Uniroyal...
A legtöbbet a csehek gyártják, nem valami fényes minőség....
Persze ki lehet fogni francia,német darabokat is, de ez a mérettől is függ.
Szerintem vegyen olyan gumit, ami garantáltan jobb minőség.
Michelin,Yokohama,Dunlop,Pirelli....... Pláne, hogy egy SUBARUra lesz!
UP a SUBARUNAK! -
GumisPeter
senior tag
válasz
Matthew #1078 üzenetére
Szia.
Ez a felni sajnos nem gyári, így bárki lehet a gyártója.
Talán Ronal???
Ha ez az -sajnos nem látom a fedeled formáját,pont olyan-e mint a képen látható- akkor van esélyed a gyártó honlapján található contactnál érdeklődni.De nem lesz olcsó...
[link]
Sok ''noname'' gyártó is kihozta ezt a designet, nem lesz könnyű találnod ilyet.
Az adatokból nem derűl ki, ki a gyártó.
A legegyszerűbb, ha fogsz egy fedelet és elmész egy fröccsöntő kisiparoshoz, aki ezt páreezer ft-ért legyártja neked.Érdemes rögtön 2 db-t csináltatni.
Üdv
[Szerkesztve] -
törölt tag
Dunlop sport maxx most vettem elősszőr dunlop gumit de engem meggyőzőtt.Főleg ez a soprt maxx híhetelen lágy és a kanyarokban fincsi gumi.Ajánlom mindenkinek.
-
Kicker
őstag
[link]
üdv
ez a gumi kb mennyit kóstál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest