Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 3D nyomtatás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhymes
csendes tag
válasz
adamkaa777
üzenetére
Igen, de nagyon kis mértékben. 12-ről 20-as szintig lépkedtem WvW-ben, közben szereztem új fegyvert is igaz, de csak vagy 50-60-nal nőtt az alap sebzés. Nem néztem, de valszeg a statok emelkednek x-szel szintlépéskor. A hp kb. 1-1500-zal nőtt ennyi szint alatt.
Még azóta is a játék hatása alatt vagyok, olyan hangulata van a WvW-nek, hogy iszonyat. Csak egy példa: az egyik legnagyobb támadás során a 2-300 fős francia ostrombrigádot nagy nehezen szétvertük Stonemistnél, majd a megmaradt 10-20 fős csapatot a várfalról leugrálva, hujjogva üldözőbe vettük, majd egy rövid hajsza után az egyik domb mögött egy vagy száz tagot számláló kis különítménybe futottunk, és üldözőből üldözötté váltunk, ezek akkora pillanatok Vagy mikor két ellenséges sereg csatázik a völgyben, te pedig a hegytetőről hajítógéppel szeretetcsomagokat küldözgetsz nekik. Hatalmas!
Új hozzászólás Aktív témák

- Robot fűnyírók
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest