Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• subaruwrc

félisten

válasz haddent #12088 üzenetére

nekem az jön le rólad, hogy akármilyen lehetne a titan te akkor is fikáznád, ahogy a 7970-nel is teszed.

nehéz elkerülni az amd vs nvidia vitát, de tisztázzuk le, hogy a 7970-et is szándékosan " fogták vissza " driver terén, azért, hogy később legyen mit kiaknázni amikor szükség van rá ( vs gtx 680 ) és ez valószínű hasonlóképpen működik az nvidiánál is.

ami a vrm-et illeti, a furmark irreálisan magas terhelést generál, nem véletlenül burn in program a neve. arra való, hogy a hibás termékeket ki szelektálja, meg próbára tegye a hűtést ( amiben a megalapozatlan pletykával ellentétben, a Titan elég jól bánik ) nem arra, hogy mindennapos használatot szimuláljon. Egy 330 ezres, szerver termékből átalakított desktop cuccnak szerinted el van spórolva a vrm része ? utána olvastál pontosan milyen komponensekből áll ? szerintem jó pár kártya szeretne ilyen elspórolt vrm-et. Ha lehet akkor alaptalanul ne fröcsögj minden infora ami eléd kerül oké ? Ti megkértetek valamire, én részben teljesítettem, úgy hogy ne is akasszanak fel, de hasznos információval is szolgálhassak, kicsit lehetnél hálásabb is ...

na mindegy, részemről se vita, se harag, csak lehetnétek egy fokkal pozitívabbak és nem kellene jó magyar szokás szerint mindenben a rosszat látni. Ez egy presztizs és luxus termék, nem kötelező megvenni, de nem is lehet elvárni hogy 13ezer legyen újonnan, de mellette még kussoljon is, meg hideg is legyen, meg ha lehet még egy kicsit áramot is termeljen.. ez irreális.

Új hozzászólás Aktív témák