- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #83593 üzenetére
#Rockstar support update : vegyek új methlabot és visszatéritik az árát
-
n0tr3adY81
aktív tag
Hali!
Megvettem az egyik methlabot GTAO-ban, megcsináltam a hozzá tartozó setup küldit. Viszont hiába viszek be / veszek supply-t, nem "írja jóvá" a bevitt mennyiséget, és nem termel. Benézek valamit? -
n0tr3adY81
aktív tag
Üdv, ma vettem meg a GTA V-öt, és kértem invite-ot pH! crew-ba/be . Remélem kicsikkel is foglalkoztok
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
Idézet az RS fórumról:
"I have the same. Can't get past this. ROCKSTAR, WHAT THE ACTUAL FK?? I don't believe that testers could just jump right past this bug. In every single heist so far the game freezes when aiming through vehicle, and now another surprise with the character switch in the "Blitz Play" you can't progress because the game freezes... I thought I could trust Rockstar games with preorders, but not even Rockstar can make a playable game from day 1. I wont preorder ever again. From now on, I will wait out at least a month after a new game release, and read a confirmation that game is playable without hiccups, F* this."
Ugyanitt tartok, ugyanez. Crash a francba a musthave-sticky-grenade miatt. Akármennyire feelinges, ez egyelőre egy túlárazott pre-release csak
Leegyszerűsítve : akinél megvan / előjön a hiba, az b*szhatja a story line végigjátszást perpillanat.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Napelem
- Medence topik
- Nintendo Switch 2
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest