- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
braunz
tag
válasz
the_mad #68278 üzenetére
Az a helyzet,hogy közel 1000 órát öltem bele 5 hónap alatt a játékba,azért is írtam,hogy mostanában kezdtem egészségesebb szintre csökkenteni a játékidőt. Egyébként az a durva,hogy két hónapig alig találkoztam magyarokkal, nem is igazán ment az anyagi fellendülés mert nem fektettem business -be. Lenyomtam szerintem vagy 1000 dispatch missiont, az tolta fel a szintet piszkosul. Szerintem becsukott szemmel megcsinálnám bármelyiket
.
Viszont egy ideje már nem is figyelem a szinteket,most is meg kellett néznem pontosan hol tartok. -
törölt tag
válasz
the_mad #68278 üzenetére
Na nekem a 2013 óta vitt karakterem ( pc-re migrált) sincs ennyi. Mindez azért mert kb sose volt normális csapatom hogy coop-ba játsszak. Viszont én imádtam deathmatchezni benne, amiből több százat lenyomtam. Viszont ez anyagilag veszteséges, rp-be meg nem jelentős. Tehát játék órám hiába sok, rankom gyenge. A legújabb heisteket én nem is jatszottam még. Hátha karácsony körül tudnánk verbuvalni egy csapatot.. viszont én autó aim csicska vagyok. Olyan emberek kellenek akik bevállalják ezt XD
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged