-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #96594 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
WASPZotya #96598 üzenetére
Kosatka egy tengeralattjáró,egyben bázis is,a legszuperebb heist onnan indul,sőt onnan jutsz el az új szigetre is.No meg persze a Kosatka egyben helikopter hangár,autó garázs,tengeralattjáró tároló.De lakás is van benne,viszont vezethető tengeralattjáró is egyben.
Mert van egy új sziget.
De csak hesit-el lehet eljutni,vagy ha megcsináltad heist-et lesz egy járat oda a reptéren.
Vicces de tengeralattjáróban van egy másik tengeralattjáró is.
Ezenkívül rakéta siló is van benne.Szóval megszórhatod a várost irányított rakétákkal.
Én például heist-nél ha azt mondja hogy a fegyver szerzős küldinél kövessek egy helit,simán kilövöm ballisztikus rakétával.
Kövesse a jó édes anyukája. -
ProgenXL
őstag
válasz
Ne öld meg. Amikor az életét jelző csík pirossá válik akkor ne lődd tovább és megadja magát.
-
Plata
félisten
Igazából én lusta vagyok eladni a drogokat rendesen,inkább utcai árusnál szórom el.
Ma is inkább csak szórakoztam.
Mentem verdát elkobozni.Ami jó nagy szívás lett,ki kellett menni a vérbe.
Este ha jobban érzem magam próbálok heist-elni,de most szarul érzem magam ahhoz.#96589WASPZotya
Hamár heist,már nem kell ám boltba menni fegyverért meg egyéb vacakért,az irodában van ingyen kaja,plusz fegyver bolt is.
Én is itt tankolok fel. -
Plata
félisten
válasz
Ó az tök röhej amikor viszed haza.
Sír a kocsiban.
Hááát az valami rohadt kiábrándító. -
-
Plata
félisten
Mellelseg már rendőr meló is van.
Csak kell hozzá rendőr autó,amit a chicken bell vagy mi a túró raid-el lehet olcsóbbá tenni.
Nekem kettő van egy régebbi meg egy modern,a fejvadász iroda garázsában tartom őket.
De a fejvadász irodában is el lehet küldeni a melósokat dolgozni.
De én ma kihagyom,megint ez a hústorony van.
Az a küldi nem túl izgalmas.
-
Plata
félisten
válasz
WASPZotya #96589 üzenetére
Már supplyt is lehet lopni betöréssel.
Naponta egyszer egy házat feltörhetsz,ahol egy banda van,ha kirabolod a széfjüket a játék egy random bizniszedet feltölti supplyval.
Épp most töltöttem fel rablással a bunkert.
CEO ládázást sem kell már tolni,vannak NPC-k akiket elküldhetsz ládázni magad helyett.
Rablás után most épp a raktárakat járom végig. -
Plata
félisten
válasz
WASPZotya #96589 üzenetére
Kosatka megvan?
Egyszemélyes heist van rajta.
Nem tudom mikor játszottál utoljára,de nagyon sok új biznisz van,legtöbb egyedül tolható.
Már lehet invite onlyban is egyedül eladni bármit,meg könnyítették az eladást.
Salvage yard heist is tolható egyedül,de szar,keveset fizet sok meló.
Azt hiszem chiken bell raid is szólózható,de az olyan baromság hogy bele sem kezdtem.
A textilgyáras heist szerűség könnyű és egyedül tolható.Az új sziget heist is egyedül tolható,sokat fizet.Ha mázlid van két misi körül zsákolhatsz,ha lusta vagy egy misi.
Marha lusta vagyok.
A fejvadász cégnél a nehéz célpont 130 ezer,cserébe egy röhejesen könnyű küldetés.
Bár a kínai csajt poén letartóztatni.Azt szeretem.Ha kínai. -
Plata
félisten
válasz
WASPZotya #96586 üzenetére
Szoktak lenni fent játékosok.
De hogy egy sessionban-e azt nem tudom.
Mivel már sok biznisz van amit egyedül lehet tolni,így én egyedül szoktam hesit-elni meg küldizni is.
Bár én főleg nightclubbal szórakozom,vagy salvage yard-al,esetleg a fejvadász cégemmel marháskodok,vagy az auto shop-al.De a textil gyáras küldiket is tolom,na és közben néha rendőrködöm.
Plusz 48 percenként elküldöm a ládás NPC-ket cuccért.
A nehéz fejvadász küldik szerintem viccesek.
Plusz azok a könnyűek. -
WASPZotya
tag
Sziasztok!
Kb 2 éve nem nagyon játszottam, most újra belépkedek. a régi ismerősök se túl aktívak, így keresnék játszótársakat , akik segítenek a heistekben és küldikben. Sok új dolog van , kicsit le vagyok maradva.Ezzel a névvel vagyok a csoportban, nem tudom hogy mennyire aktív még. -
ProgenXL
őstag
A Rockstar amúgy segiőkész csak néha értetlenek és egy sablonos válasszal lekoptatnak ha épp olyan kedvük van. Egyszer elvesztettem a 2 faktoros hitelesítőmet, akkor 1 hét meg 3 email volt mire törölték az accountomból a 2 faktorost. Egy alkalommal ellopták, akkor elég hamar másnapra visszakaptam szerencsére semmi kárt nem okoztak.
Egy ingame nevet amúgy dobhatsz majd és felveszlek ha még nem tettem volna. -
Plata
félisten
Igazából mindig akkor nyerem meg az autót amikor valami béna van.
-
ProgenXL
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #96577 üzenetére
4 másodperces trükk.
Amikor az S betű megjelenik elszámolsz 3ig és amikor 4 jönne akkor forgatsz.
Így sem garantált a siker de én ma így forgattam ki. -
Varoz
addikt
-
-
ProgenXL
őstag
Ez gyors volt
-
ProgenXL
őstag
Várhatóan holnap délelőtt eltűnik a hó.
-
SzabiiiXing
friss újonc
Sziasztok!
Elkezdtük fejleszteni Magyarország új Roleplay szerverét, sok szeretettel várunk mindenkit a discord szerverre, gyere és csatlakozzatok hozzánk.
DC nevem: szabiiixinggamer
https://discord.gg/nXNU9qUs -
ledgeri
nagyúr
válasz
Viper26 #96567 üzenetére
Freeroam alatt story, vagy online-é?
-Ha story, menj online-ba... mivel PS passz, hogy hogyan is (menüben.... ha más nem).
-Ha más online, akkor be kell lépni CEO-ba/biker-be, hogy tudj kezdeni vele valamit.
-Ha meg arra gondoszl, akkor ahogy vetted azon az útvonalon (ingame-web, házvétel) lehet fejleszteni az épületet.Szerintem a második lesz az... ha még belül minden romos. dobozok, iyesmik nincs DJ, nincs party, és kapsz egy küldit, vagyis majd többet.... Fel kell futtatni a helyet!
-
Viper26
nagyúr
Online-t hogyan lehet folytatni?
Nemrég kezdtem, business a nightclub lett, és ugye fejleszteni kéne feladatok vannak, stb.
Viszont indítás után a menüben, nem látok lehetőséget, freeroam alatt pedig nincs ott (PS5). -
ledgeri
nagyúr
Esetleg R* support segíthet, ha megadod a Steam ID-et a kérdéskor, és direkt úgy kéred, hogy az első kettő, és utolsó kettő karaktert jelenítsék meg a @ előtti részből!
Te felismered, ők sem adják ki az egészet... Bár a legutóbbi értelmi szintek szerint majd az lesz az instant válasz, hogy kérj jelszóhelyreállítót!
-
Varoz
addikt
Arra van valami megoldás, hogy a Steamen megvett GTA-mhoz csatolt Rockstar fiókot megtudjam melyik az?
Minden e-mailemet átnéztem és egyik sem az, nem enged be a SC, azt írja másik fiók van csatolva ehhez a steam fiókhoz.
Mindig is rühelltem, hogy egy adott helyen megvan akkor miért erőlteti rám a saját hulladék kliensét, erre most nem tudok belépni sem. -
homerhamm
addikt
Egy kis off, de segítsük a békéscsabaiakat az 50k hozzászólás elérésével újévig!
-
Atesz8
csendes tag
Sziasztok!
Mennyire aktív itt a PHHU crew? Csatlakoznék.
Üdv -
Ace owner
addikt
válasz
ProgenXL #96526 üzenetére
Ajánlom TGG youtuber discordjat. Belépéskor választanod kell platformot és aszerint látod a csatornákat. Lehet segítséget kérni eladasokhoz, heistokhoz vagy le carmeeten keresztül ritka kocsikat venni. De mostanában randomokkal is osszehaverkodtam. Volt aki látta hogy eladok egy bunkert full lobbyban és jött védeni meg utána segíteni a következőben. Konzolon valahogy békésebb az élet
-
ProgenXL
őstag
Chiliad ezen a télen sem maradhatott ki.
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #96543 üzenetére
Nekem nincs le véve,de semmit nem hallottam.
-
-
Plata
félisten
válasz
westcoastog #96537 üzenetére
Juhééé,akkor eltaláltam.
-
Plata
félisten
válasz
westcoastog #96534 üzenetére
Nem akarlak sértegetni,szóval ha nem találom el akkor bocs,de ez az avatar nem Howard Wolowitz?
-
homerhamm
addikt
Tök jó a Terrobyteba még mindíg a zenélő karácsonyfa.
-
Kiskokó
veterán
válasz
westcoastog #96532 üzenetére
Aztaaa, ehhez a névhez azért elég bizzar az Avatarod
-
Kiskokó
veterán
válasz
ProgenXL #96526 üzenetére
Hiába, én mikor anno fent voltam, még invelgettem is az embereket, de szinte sose jött senki.
Sőt volt olyan aki kérdezte, hogy miben segítsen. Ó mondom de kedves, köszi de csak azért küldtem az invet, hogy legyen session.
Ezen szerintem besértődött, mert mondta, hogy akkor minek inveltem és kilépett... PHHU-s volt de nem tudom már ki -
Plata
félisten
válasz
westcoastog #96527 üzenetére
Várj,most eszembe jutott valami,nem felmászni kell rá,hanem el lőni puskával a kötelet ami fent tartja a tengeralattjárót.
Nem azt hagytad ki?
Bocs tényleg most jutott eszembe. -
westcoastog
veterán
Sziasztok! PC-n a story módban mikor trevorral elkéne lopni a tengeralattjárót, egyszerűen nem lehet beszállni, hiába mászok fel rá, nem jelenik meg az E betű hogy beszálljon a karakter. Mi lehet ez? Eredeti játék.
-
Plata
félisten
-
ProgenXL
őstag
Már akartam dicsekedni hogy hetek óta nem találkoztam csalóval online. Erre most karácsony alkalmából megjött a mindenkit egyhelyre teleportálás és kinyírás godmodban dolog
-
bluuzia
senior tag
-
-
Plata
félisten
válasz
Krystal_s #96519 üzenetére
Nem próbáltam meg lemondani.
de próbáld meg hogy felhívod lester-t,általában nála lehet lemondani a dolgokat,vagy megcsinálod.
Úgysem hosszúak a küldik gyorsan és könnyen megvan.
Igazából a karácsonyi játékmód nem érdekel.
Inkább játszom azt amit szeretek.
Ami a halloweeni zombis hülyeséget illeti nem is próbáltam.
Inkább az ufókkal marháskodtam. -
Krystal_s
addikt
Szia, találtál erre valami megoldást? Amúgy is gyengék ezek a küldik és kicsit sem olyanok, amit többször meg akarnék csinálni. A képek sem fogtak meg, hogy megjegyezzem mit csináltam már meg és mit nem.
Unalmamban néha 1-2-öt egyedül megcsinálnék, másra nem jó....
Gondoltam, majd belépek az adott feladatba és azon belül a 3 kép alapján már felismerem, hogy már volt-e. Most egyikbe beléptem, (de nem indítottam el). Látom miket kellene csinálni, de egyiket sem választottam ki, mert felismertem, hogy már megcsináltam. Viszont sehol nem tudom elutasítani, hogy kiléphessek. Hiába lépek ki CEO-ból is, amint újra belépek onnan akarja folytatni, nem enged másikat választani. Nem indítottam el, a nő sem p.fázta el mi lenne a feladat, csak megjelentek miket lehetne kiválasztani...
Mit lehet ilyenkor tenni? 🤔 Ennyi volt?MÁS:
A karácsonyi játékok is egy nulla. Ugyanaz a Krampuszos gagyi, mint tavaly.
Előtte minden évben voltak LTS-ek pl az In & Out, amikor kis csomagokat kellett csapatoknak összegyűjteni, leszállítani és közben egymással harcolni.
További véleményt inkább nem írok... Igazából annyira átlátszóan elengedték ezt az 5-öt a 20 éve készülő 6 miatt, hogy már szánalmas. Nem tudnak évek óta semmit, csak az a lényeg, hogy egy gumikacsáért is a térkép másik felére kelljen elmenni, aztán annyi a nagy küldetés. A havidíjakat tudják pofátlanul emelni a semmire. (PS4-PS5) :\ Sajnálom., hogy ennyi volt. Pedig nagyon vártam a karácsonyt, hátha.ui: Azt az egy szerencsétlen Halloween Survivalt, amit nagyon sokan szerettek, azt nem bírták bent hagyni 1 hétnél tovább, pedig most is aktuális lenne és népszerű. Hatalmas helyet foglalhatott a sok gagyi mellett. 🤬
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #96517 üzenetére
Passzív módban a nightclubban semmilyen küldetést nem enged elindítani,sem kidobós sem taxis.
-
-
Plata
félisten
válasz
SenorGrande #96514 üzenetére
Passzívban már semmit nem lehet, se kidobás se egyéb.
-
Plata
félisten
Köszönöm az infót, ha ezt tudom figyelek jobban, de siettem.
-
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #96509 üzenetére
Valóban,ma már nekem sem engedte.
De nem ez az egyetlen furcsaság.
Volt négy eladásom ma,gyár és raktár is.
A hó nagyon rossz,viszont a 45 perces gyár eladás klassz,simán megvan a 4 motoros is.
Viszont ma a titan-t letettem a tengerre.
Utolsó előtti pontra kellett volna mennem ledobni a cuccot,de olyan köd lett hogy orromig sem láttam és a tengerre száltam le hassal,de sikerült újra felszállni és megcsinálni eladást.
Viszont ma kétszer is repültem háton opressorral.
Ez mi a túró?
Másik dolog,mentem az irodámba és megtámadtak egy háztetőről.
Kicsit szétrúgtam a pofájukat és kaptam egy fegyvert.
Ezt a cuki verdát megvettem. -
ledgeri
nagyúr
Na pár hete nem tudok belépni.
A support kb 8* kérte, hogy rakjam fel alaunchert, de a végén már azzal kombóztak, hogy C-re, vagy bárhova csak ne oda ahova előtte volt. Jaj meg úgy töröljem ki, meg miegymás.
Kb 4 másik windows felhasználó-létrehozását kérték, de hogy ott úgy mag amúgy rakjam fel a launchert.
Volt olyan is hogy rakjak mindent a C-re mert az a tuti.Legutolsó előtti előtti válaszban kiemelték, hogy csináljam pontosan úgy ahogy le van írva, pl "navigáljak a telepítés helyére töröljem ki, majd a vezérlőpultban is töröljem ki"... az utolsó pont meg a "töltsem le" és követőlink.
Erre írtam, hogy megcsináltam ahogy kérték:
A mappás törlés, majd vezérlőpultös töröltetés eredménye az lett, hogy a vezérlőpult nem tudott mit törölni, mert azt használta volna ami a mappában van.
A résletes leírás meg csak addig jut, hogy töltsem le, azt már nem írja, hogy telepítsem is... szóval hasznos volt. (de magam újraraktam, semmi.
Erre jött az utolsó előtti válasz, miszerint "Ja ez egyébként akkor van, ha nincs elég hely... Biztos, hogy a rendszerkövetelményeknek megfelelő a gépem?"
Na itt hagytam abba, és írtam, hogy köszönöm a részvételt, 2200+ órám van az adott gépen a játékban, hagyjuk mielőtt az ünnepekre kerülne a sor, mert nem ér semmit!Ma jött a válasz, hogy "tudtuk azonosítani a problémát, a frissítés később várható, de a hibajegy nyitva marad".
Jó lenne, ha így lenne, de pl epic-en kaptam kb pont egy évvel ezelőtt egy pont ugyanilyet, arról azóta sem múlt el, szóval az addott windowson nem lesz több GTA V futtatás számomra... (most egy winreinstall nem fér bele).Addig is PÁ TOPIK!
-
Plata
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #96509 üzenetére
Hogy hogy nem?
Nekem ment még pár napja. -
Hm, Nightclubban mikor ki kell dobni egy részeg vendéget, ezt beadja passzív módban is , mint eddig, de kidobni nem lehet passzív módban.
-
hegyipapa
senior tag
Weekly Bonuses and Discounts - December 19th to December 26th (Not live until 5am EST on December 19th)
Weekly Challenges and Vehicles:
Podium Vehicle: Western Powersurge
Prize Ride Challenge: Place Top 5 in the LS Car Meet Series for 4 days in a row (Resets at 8pm EST)
Prize Ride Vehicle: Emperor Vectre
Time Trial: Calafia Way
Test Ride 1: Pegassi Torero
Test Ride 2: Gallivanter Baller ST in limited-time Festive Stripes livery
Test Ride 3: Pfister Comet Safari in limited-time Candy Cane liveryPS5 and XBox X|S Only
HSW Time Trial: Sandy Shores to La Puerta
Premium Test Ride: Maibatsu MonstroCitiThis Week's Salvage Yard Robberies Vehicles
The Cargo Ship Robbery: Pfister Comet Safari with LS Car Meet Plate (CLAIMABLE)
The Podium Robbery: Vapid Clique with LS Pounders Plate (CLAIMABLE)
The Gangbanger Robbery: Lampadati CinquemilaThis Week's Challenge
Win two Adversary Modes to receive GTA$100,000This Week's Most Wanted Targets per GTAWeb.eu (Resets at 2am EST)
Thursday - Grace Whitney
Friday - Cleo Song
Saturday - Brock Thompson
Sunday - Chaz Lieberman
Monday - Omar Garcia
Tuesday - Cleo Song
Wednesday - Leroy O'Neil
This Week's FIB Priority File
The Fine Art FileNew Vehicles
Invetero Coquette D10 Pursuit
Willard Outreach Faction
Taco VanHoliday Rewards and Returning Festive Content
Log in to receive the Festive Penguin Onesie, Gold Reindeer Pendant, Gold Star Fitted Jacket and Pants, Firework Launcher with 20 Rockets, Snowball Launcher, and Full Snacks, Armor, and Ammo
The Happy Holidays Hauler is dropping GTA$, RP, Snacks, Ammo Refills, and a guaranteed eCola Festive Sweater or Sprunk Festive Sweater
Entourage (Festive Remix)
Complete once to receive the Snowman Finish for the Combat Pistol
Win five matches to receive the Skull Santa Finish for the Special Carbine
Win as Santa to receive the Santa’s Helper Finish for the Heavy SniperYeti Hunt
Take out the Yeti to receive the Yeti OutfitThe Gooch
Take out The Gooch to receive The Gooch OutfitSnowmen Collectibles
Collect all 25 Snowmen to receive The Snowman OutfitWeazel Plaza Shootout
Take out Hans to claim the WM 29 Pistol and the Season’s Greetings Finish for the Pistol Mk IILuxury Autos
Bravado Banshee GTS
Dinka Jester RR WidebodyDeluxe Motorsports
Übermacht Revolter in limited-time Blue Tartan livery
Vapid Clique in limited-time Merry Cliquemas livery
Vysser Neo
Dewbauchee JB 700
Albany AlphaBonuses
3X GTA$ and RP
Entourage (Festive Remix)
2X GTA$ and RP
Dispatch Work
Pizza Delivery2X GTA$
Garment Factory passive incomeDiscounts
40% Off
Übermacht Revolter
Gallivanter Baller ST
Western Company Rogue
Nagasaki Havok30% Off
Pegassi Torero
Dewbauchee JB 700
Bravado Greenwood
Karin BoorGun Van Discounts
Candy Cane – FREE
Battle Rifle – 30% off
El Strickler Military Rifle – FREE for GTA+ Members
Stun Gun – 40% off for GTA+ Members
Railgun – 50% off for GTA+ Members -
Plata
félisten
-
Plata
félisten
Ó banyek.
Ilyen sokáig hó,már hó undorom van.
Már vagy két hete kergetem a hóembereket egy szál bugyiban hó stukkerrel winter wonderlandon orion kalóz leányzóval,plusz kb ugyanakkor óta kergetem a hoth-on a wampákat egy forró vérű sith karival egy szál fénykarrdal. -
ProgenXL
őstag
Holnap jön a hó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged