Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Arról szó sincs, hogy nekiállni, és felhozni valakit, vagy valakiket x szintről y szintre.
De úgy gondolom, hogy 1-2 óra gurulásból én szívesen feláldoznék néhány percet egy társamért, hogy kicsit hamarabb jusson előrébb. Vezetni úgyis meg kell tanulnia előbb utóbb.
Így is meg szoktam tenni néha, hogy magam elé engedem, vagy a végén már nem is próbálom megelőzni.
Nem vettem észre, hogy ezzel a gesztussal elvesztettem volna a versenyzés örömét.
Sőt, talán jobban is érzem magam kicsivel.Ott már inkább vesztem el, amikor komolyabb pilótáktól el nem várható dolgot látok a pályán.
Nem akartam ecsetelni, de elmondom, hogy az utóbbi időben mit tartok elsősorban javítandónak.
A "pályára való visszatérést".
Arra gondolok, hogy valaki benéz egy féktávot, kanyart, és kicsúszik, kisodródik annak kötelessége lenne körültekintően térni vissza, ha ott versenytársak haladnak.
Ehelyett azt tapasztalom, hogy azonnal, sokszor 90 fokban, az éppen ott haladókkal mit sem törődve történik ez meg. Természetesen a vétlen fél / felek húzzák a rövidebbet általában, vagy mindegyik.
Ez vonatkozik a balesetet szenvedett autóra is, ha nem használja a flashbacket.Na, nekem ez veszi el inkább a versenyzés örömét.
A Krónikák tele vannak ilyen esetekkel. Van kisebb is, és van nagyon durva is.Sok mindenre kell figyelni, ha becsületesen akarunk versenyezni, hogy az elért pozíciónkat ténylegesen megérdemeljük.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest