Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dzsavermadar

senior tag

válasz Csapoati #3708 üzenetére

Arról szó sincs, hogy nekiállni, és felhozni valakit, vagy valakiket x szintről y szintre.

De úgy gondolom, hogy 1-2 óra gurulásból én szívesen feláldoznék néhány percet egy társamért, hogy kicsit hamarabb jusson előrébb. Vezetni úgyis meg kell tanulnia előbb utóbb.

Így is meg szoktam tenni néha, hogy magam elé engedem, vagy a végén már nem is próbálom megelőzni.
    Nem vettem észre, hogy ezzel a gesztussal elvesztettem volna a versenyzés örömét.
    Sőt, talán jobban is érzem magam kicsivel.

Ott már inkább vesztem el, amikor komolyabb pilótáktól el nem várható dolgot látok a pályán.
    Nem akartam ecsetelni, de elmondom, hogy az utóbbi időben mit tartok elsősorban javítandónak.
    A "pályára való visszatérést".
    Arra gondolok, hogy valaki benéz egy féktávot, kanyart, és kicsúszik, kisodródik annak kötelessége lenne körültekintően térni vissza, ha ott versenytársak haladnak.
    Ehelyett azt tapasztalom, hogy azonnal, sokszor 90 fokban, az éppen ott haladókkal mit sem törődve történik ez meg. Természetesen a vétlen fél / felek húzzák a rövidebbet általában, vagy mindegyik.
    Ez vonatkozik a balesetet szenvedett autóra is, ha nem használja a flashbacket.

Na, nekem ez veszi el inkább a versenyzés örömét.
    A Krónikák tele vannak ilyen esetekkel. Van kisebb is, és van nagyon durva is.

Sok mindenre kell figyelni, ha becsületesen akarunk versenyezni, hogy az elért pozíciónkat ténylegesen megérdemeljük. :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák