Hirdetés
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Semmit nem állítok rajta... amit ő auto talál és beállít azt használom. Ezekkel nem jó babrálni, mert hiába élünk Magyarországon, külföldön kb nem is vagyunk a térképen. Ezt értsd úgy, hogy téged sem oda sorol hanem csatol valami másik régióba... oda állítja be a beállításokat és tökéletesen működik.
Reseteld le az egész beálíltásod.Syrius: Nem kötekedni akarok, de hatalmas epic fail amit írtál. Miért ne lehetne rendesen motorházról vagy lökhárítóról rendesen játszani? Érdekes én is és szerintem nem vagyok egyedül vele még faceoff-ban is ahol egymás ellen megyünk tudunk kocc nélkül menni fej-fej mellett. Olyan jó csaták szoktak lenni. Nem nézek se balra-se jobbra..max hátra..és érdekes nem gázolok át senkin. Hallom a kocsiját, meg sejtem ő hol lehet...most megint jövök a menőzéssel...rutin.... Az hogy ki megy neki kinek az nem nézethez kötött...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
- Kingston DDR4 8GB 2400MHz ram
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest