Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz dzsavermadar #3729 üzenetére

Beszéljük le ma hánykor lesz a csoportos gurulás és ha mindenkinek jó így, összeinvelem a csapatot... 12 emberből általában 8-10 nekem is ismerős, így akit én invelek úgymond én irányítom... ha kilépek a publicról jönnek ők is velem.
    2.-nak Dzsavert hívom be, így ha én korábban lelépek akkor ő lesz az aki húzza magával a csapatot.

Behívok mindenkit... az szerintem egy 6-7 ember lesz rögtön...akkor marad 5 ember aki betud lépni még külsős...amint rám vagy dzsaverre ráír vki hogy vagyok jönnék, az aktuális verseny után kihozom a lobby-ba a csapatot. Behívjuk az új tagot és vissza online. így szépen a végén 12 magyar lesz együtt és lehet online tolni nagyobb pénzért viszont nem tud már bejönni külsős.
    Annyi hogy ha valaki kilép nyilván jön helyére külsős, akkor megint ki kell lépni.

Ez nem gond, csak ne legyen majd 2 percenként kérdés miért léptünk ki.
    Dzsav neked kérem majd a segítséged abban, hogy ha kiviszem a teamet lobby-ba és hiányzik valaki az valszeg olyan aki nekem nem haver...akkor őt pls inveld vissza. Köszöntem!

Ha ez így okés mindenkinek akkor írjátok meg mikorra jöjjek, mikor start!!!!

Új hozzászólás Aktív témák