Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dr. Gonzο
    senior tag

Köszönöm válaszod!

Én is ebben reménykedtem, de tényleg "nagyon" vakító szinte semmit nem látni és vezethetetlen az autó. Kénytelen vagyok kimenni első spoiler nézetbe és akkor láthatóan megszűnik a probléma. Emiatt versenyt is buktam el tehát ez így már nem csak egy zavaró tényező.. Ami furcsa, hogy egészen a WSR versenyekig semmi probléma nem volt aztán hirtelen jött elő. Sajnos ismert a jelenség több oldal is foglalkozik vele, de még keresem a megoldását.

Ami egy picit "érdekes", hogy a CM saját technikai támogatásos oldalán SEM volt rá teljes egyértelmű megoldás még:
    Lighting Glitch on tracks: The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) Igen, kapcsoljuk ki a CrossFire-t és megoldja, csak ha nincs akkor nehéz :DDD

Ettől független a játék nagyon szépen fut, jól optimalizált, abszolút élvezetes. Sajnos képet elfelejtettem fotózni, ha találok valami videót ami ezt jól láthatóan mutatja akkor belinkelem.

Használjátok a bizonyos cockpit modot? Létezik olyan változat ahol nem homályos a kormányos felület?
    Én ezt a változatot töltöttem: [link]
    Együtt lehet élni vele, csak láttam olyan videót ahol tök éles volt mindenhol :)

A jelenséget én is tapasztalom. De egyszerűen a napfény visszaverődésének tudom be.
    Az életben is előfordul, itt miért ne lehetne?

Új hozzászólás Aktív témák