Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
albert8
üzenetére
Azért mert lett csinálva egy steames csoport, ha kellenek a nevek keress meg majd privátban és elküldöm őket. Bár a csoport aránylag nagy, a valós versenyzők száma akiket látni is igen csekély....szóval mivel én más nevében nem szeretek beszélni, szerintem aki fel akar kerülni arra a listára, dobjon Albertnek egy + - t privátban vagy valami, az a legegyszerűbb.
Scampolo: Igen kormánnyal azért nehezebb a dolog, de Inter is azzal tolja és elég jól megy neki
Tény és való ha élvezni akarod inkább és nem erőlködni akkor jobb egy gamepad vagy bill. Az élményt elhiszem neked, kormány az kormány...deee hát vagy még sokat gyakorolsz vele vagy áttérsz gamepad-billre. Nekem is DFGT-m van, szóval értelek de én a kezdetek óta tudtam nem lesz jó hozzá ha nyerni akarok.X63 és Inter: Igen persze mehetne a zárt móka, de ahogy Inter is mondta, ahhoz szint is kell. Hol szabod meg a határt ha jönne valaki gurulni. Teszem azt, valaki jönne de 15ös szinten húztunk határt, mert a jelentkezők közül az volt a legkisebb szintű játékos...de utolsó pillanatban jött valaki aki csak 8as. Most alkalmazkodik az ember persze, deee a kis szint egyenlő a TIER 1-el amit meg egy magas szintű játékos unni fog már egy idő után, mert a TIER 1 sok pályán full gázadós móka.
Ezért amit Inter írt, hogy szintezni-szintezni-szintezni playlisten és nem törődni azzal kilöknek stb, legrosszabb esetben is a 9-10. hely fogható, mert törések mindig vannak meg disq meg retired. Így is csurran cseppen az xp meg a money. Privát mókához amellett kell min 5 ember. Nos egy időben 5en soha nem szoktunk lenni a teendők-meló-család változatosságai végett. Szóval....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VGA kibeszélő offtopik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- Commodore 64
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tény és való ha élvezni akarod inkább és nem erőlködni akkor jobb egy gamepad vagy bill. Az élményt elhiszem neked, kormány az kormány...deee hát vagy még sokat gyakorolsz vele vagy áttérsz gamepad-billre. Nekem is DFGT-m van, szóval értelek de én a kezdetek óta tudtam nem lesz jó hozzá ha nyerni akarok.