Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
albert8
üzenetére
Azért mert lett csinálva egy steames csoport, ha kellenek a nevek keress meg majd privátban és elküldöm őket. Bár a csoport aránylag nagy, a valós versenyzők száma akiket látni is igen csekély....szóval mivel én más nevében nem szeretek beszélni, szerintem aki fel akar kerülni arra a listára, dobjon Albertnek egy + - t privátban vagy valami, az a legegyszerűbb.
Scampolo: Igen kormánnyal azért nehezebb a dolog, de Inter is azzal tolja és elég jól megy neki
Tény és való ha élvezni akarod inkább és nem erőlködni akkor jobb egy gamepad vagy bill. Az élményt elhiszem neked, kormány az kormány...deee hát vagy még sokat gyakorolsz vele vagy áttérsz gamepad-billre. Nekem is DFGT-m van, szóval értelek de én a kezdetek óta tudtam nem lesz jó hozzá ha nyerni akarok.X63 és Inter: Igen persze mehetne a zárt móka, de ahogy Inter is mondta, ahhoz szint is kell. Hol szabod meg a határt ha jönne valaki gurulni. Teszem azt, valaki jönne de 15ös szinten húztunk határt, mert a jelentkezők közül az volt a legkisebb szintű játékos...de utolsó pillanatban jött valaki aki csak 8as. Most alkalmazkodik az ember persze, deee a kis szint egyenlő a TIER 1-el amit meg egy magas szintű játékos unni fog már egy idő után, mert a TIER 1 sok pályán full gázadós móka.
Ezért amit Inter írt, hogy szintezni-szintezni-szintezni playlisten és nem törődni azzal kilöknek stb, legrosszabb esetben is a 9-10. hely fogható, mert törések mindig vannak meg disq meg retired. Így is csurran cseppen az xp meg a money. Privát mókához amellett kell min 5 ember. Nos egy időben 5en soha nem szoktunk lenni a teendők-meló-család változatosságai végett. Szóval....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Warhammer 40.000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- DELL Latitude 5530 15.6" FHD IPS Core i5 1235U 16GB RAM 512GB NVME SSD 1 Év Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tény és való ha élvezni akarod inkább és nem erőlködni akkor jobb egy gamepad vagy bill. Az élményt elhiszem neked, kormány az kormány...deee hát vagy még sokat gyakorolsz vele vagy áttérsz gamepad-billre. Nekem is DFGT-m van, szóval értelek de én a kezdetek óta tudtam nem lesz jó hozzá ha nyerni akarok.