- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Ma-holnap meg hétfő. Ha csak nem szereztem meg az időutazás képességét ( jajjj de jó lenne
) akkor te jelen komment idején is dolgozol, mert különben pénteknek kellene lennie

Hát mint olvastad jövő hét hétvége nekem kizárt, max Megan Fox vagy Jessica Biel tudna megzavarni a Le Mans 24 nézésében, de nekik is valami olyat kell alkotniuk ami megérje azt, hogy otthagyom a világ legpatinásabb eseményét

Deee hétköznap azért fellelhető vagyok szóval majd biztos összefutunk.... ha látsz a Szt István körúton driftelni egy RS5-ös Audit az csak én vok, csak meguntam a monitort meg a gamepadot

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Garmin Vivoactive 6
- ADATA GAMMIX D35 XPG 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 - 10 év gari
- Sonicwall Nsa 3650 - Tűzfal - több db - Vpn - Firewall
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) akkor te jelen komment idején is dolgozol, mert különben pénteknek kellene lennie