Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Totál megértem a Coll Off-os nem is ellenszenved csak nem annyira tetszésedet, csak akkor is a 2. részre 90%-ban igaz, hogy nem tudsz úgy befordulni, hogy ne csúsztass.
Első részben totál jól működött a Coll On ezt aláírom bármikor, de ott pl balos kanyar...jobbra húzódsz...fék.. ív eltalálása kanyar gáz mész tovább. tudtad aki előtted megy, jobbra fog húzódni mert balos kanyar jön ergó ha akarod kitudod belsőn fékezni stb.
Ez valóban az autóversenyzés szépsége és a helyzet gyors felismerése.De ezek totál nincsenek benne a 2ben, mert mivel minden kocsi más-más és itt mindenkinek más a ,,drift" tudása így nem tudod ő mikor indítja meg a kocsit és mikor állítja újra egyenesbe. Ergó annyi a lehetőség, hogy vagy te mész neki vagy te neki.
Ezért is mondom, hogy persze nekem is hiányzik a vérbeli verseny érzet, de hála égnek a játék kompenzál másképp így megvan az egyensúly és eltudom felejteni, hogy nem az 1el játszom és élvezni tudom sőt sokszor még jót is lehet lesni mennyire kijött 1 kanyar stb. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest