- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisFamm
csendes tag
válasz
King Unique #422 üzenetére
Nekigutottam de nem ezzekkel van a probléma.
Tegnap vettem egy új SSD-t, egy 870-es 500GB samut. Benyomtam kikapcsoltam aCSM-et készítettem egy GPT sémás rendes UEFIs pendrive-ot a leírtak szerint, kiszedtem a réfi NVME SSD-t és minden egyebet csak az új volt benne. A windows 10 egyből felment rá mint egyébként eddig is az elmúlt 30 alkalommal amikor telepítettem egyéb gépekre.
Ezután visszanyomtam az NVME-t. Minden adatot tudok róla olvasni, de nem tudok róla törölni, nem tudom formázni, particionálni. Nincs hibaüzenet a próbálkozásoknál, csupán frissítés után minden visszaáll a művelet előtti állapotba. Az easus surface test szerint a lemez ép. Ezek után szerintem csak vírus vagy lemezhiba lehet. Szerintetek? Amúgy gariztatásra csak az adataim védelme végett nem adnám be szívesen... de egy low level format lehet működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest