- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nekem egy Hero 9-esem volt (azt akartam 12-re cserélni), így csak azzal tudom összehasonlítani. A 9-esnél mindenképp jobb. Alapvetően 360-as módban használom, így mindenképp több mindenre lehet felhasználni, de single lens módban is jobb, mint a 9-es volt. A 12-esnél azért nem jobb single lens módban (mondjuk ezért is vettem egy Action 4-et is).
Egyébként nézz összehasonlító videókat (én is megtettem), jóval jobb képe van mint a Max-nak, szebbek a szinei is, meg ugye nagyobb a felbontás. Szerintem a stabilizátora is jobb felvételek alapján (ami mondjuk motoron nekem fontos).
Nemtudom, én a Max-ot nagyon hamar kilőttem, egyrészt szerintem a tudásához képest drága is, meg a méretei sem tetszenek. A Max szerintem az X4-el nem is összehasonlítható, maximum az X3-al, mondjuk én akkor is az X3-at választanám. -
veterán
Van maxom, király kis kamera. X4-em még nincs de lesz.
Az X4 8k felbontást tud, a Max csak 5,1-et vagy ilyesmi.
A 360 fokos panorámafelvételeknél kell a nagy felbontás, mert itt dinamikusan zoomol és mozog a látószög, és emiatt hamar el tud tűnni a szép részletesség a képről. minél nagyobb a felbontás, annál szebb lesz a végső felvétel
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest