- LG C2: tesztpadon a jelenlegi legkisebb, 42 hüvelykes OLED tévé
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
Én pont a GP Hero 7 black -el kezdtem, az volt "Az Akciókamera". Hát nem. Elegem is lett egy életre a gopro-ból. Lefagyott (lehetőleg útközben), zöld csíkos videó hibák lettek a képen, videókon, az említett kikapcsolhatatlanság, Max. 40 perc üzemidő, már amennyiben bírta ugye. De ahogy olvasgattam, azóta sem változott sok minden. Áttértem a DJI OA 3-asra és csak a durva napsütéses 28+ fokos idő tudta megakasztani overheatingel. Nem fagyott, nem hibázott, a gyári aksival másfél óra 1080p30. De 4K-t is közel ennyit tud. Két évig kínoztam, most gazdát cserélt, üti vágja más. Az egyiket. A másikat megtartom.
Angie™ kollégát nem lebeszélni akarom a GoPro-ról (dehogynem), csak annak is érdemes utánanézni, és lehetőleg olyan youtubertől aki fizetett azért az ipari hulladékért, és nem fordítva. Már, ha érthető vagyok. Félreértés ne essék, az OA 5pro sem hibátlan, és nem is tökéletes, de túl rossz a szájízem a goproval mind a mai napig. A DJI FOV Boost lens kiegészítőjére fenem a fogam, mert bringára jó lenne. (És állítólag az OA 4 is kapott hozzá firmware-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG C2: tesztpadon a jelenlegi legkisebb, 42 hüvelykes OLED tévé
- UHD filmek lejátszása
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Peugeot, Citroën topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assassin's Creed: Origins
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest