Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
Én pont a GP Hero 7 black -el kezdtem, az volt "Az Akciókamera". Hát nem. Elegem is lett egy életre a gopro-ból. Lefagyott (lehetőleg útközben), zöld csíkos videó hibák lettek a képen, videókon, az említett kikapcsolhatatlanság, Max. 40 perc üzemidő, már amennyiben bírta ugye. De ahogy olvasgattam, azóta sem változott sok minden. Áttértem a DJI OA 3-asra és csak a durva napsütéses 28+ fokos idő tudta megakasztani overheatingel. Nem fagyott, nem hibázott, a gyári aksival másfél óra 1080p30. De 4K-t is közel ennyit tud. Két évig kínoztam, most gazdát cserélt, üti vágja más. Az egyiket. A másikat megtartom.
Angie™ kollégát nem lebeszélni akarom a GoPro-ról (dehogynem), csak annak is érdemes utánanézni, és lehetőleg olyan youtubertől aki fizetett azért az ipari hulladékért, és nem fordítva. Már, ha érthető vagyok. Félreértés ne essék, az OA 5pro sem hibátlan, és nem is tökéletes, de túl rossz a szájízem a goproval mind a mai napig. A DJI FOV Boost lens kiegészítőjére fenem a fogam, mert bringára jó lenne. (És állítólag az OA 4 is kapott hozzá firmware-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
ph A legújabb GoPro hardverében csak minimális az előrelépés, az igazi újdonságot a kiegészítők jelentik.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest