Hirdetés
- VR topik
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Én az Onepluson nagyon sokat szenvedtem az üvegekkel, de annak le van kerekítve a széle, szóval nem csoda. Itt a 10Xl-en úgy voltam vele, hogy legyen egy drága üveg, hátha azzal kevesebb gond lesz, így lett az Ez fit. Bejött, mert tökéletesen illeszkedik, sehol nem jön fel (igaz általában nincs tokban a telefon, csak heti 1-2 nap), és nagyon könnyű volt felrakni. (és nem megy alá a por mint az op9p-nél)
-
zsirimiri
csendes tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
9-en elvileg már nincs ez a probléma. De egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy miért nem tapad oda sokaknak, másoknak meg igen
-
*RLaci*
addikt
válasz
zsirimiri
üzenetére
Ott akkor tényleg lehetett valami hiba. Hosszú évek óta Spigen üveget rakok a nálam megforduló telefonokra (nem kevés), de még sosem volt egyikkel sem problémám. Mondjuk az Ez fit minden szempontból, felhelyezés, tapintás, ujjlenyomat gyűjtés, stb egy minőségi ugrás az elődökhöz képest.
-
zsirimiri
csendes tag
-
zsirimiri
csendes tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Pontosan ezt a típust próbáltam meg felrakni tegnap P8P-ra.
Mind a két oldalán feljött az üveg, sőt, le se tapadt egyáltalán, bármit csináltam. Arról nem beszélve, hogy a felhelyező keret 1-2mm-re kisebb, mint kéne legyen.
Gőzöm sincs mivel kéne próbálkoznom
, valószínűleg TPU-val -
dropi
senior tag
Ezt én sem értem, hogy miért küzdenek az emberek itt sokezres fóliákkal, mikor Temuról én is 2000-t kapok 5 db tökéletes üvegfóliát aplikátorral

Bár sose voltam egy nagy tokos, de most rendeltem hármat, hátha majd a 10 prón megszeretem
Hát nem, ott van a szekrényben három fullos tok is
Ha kell valakinek szívesen odaadom egy nagy milkáért (ez nem hirdetés) -
*RLaci*
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Rendelheted innen. 8ra még nem volt EZ fit csak csak Glass rt. Az sem rossz, nekem a 8on az volt, de az EZ fit jobb féle.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Sztem az az egyik legjobb, Google által ajánlott. Gyerekjáték felrakni. YT-on van róla kismillió videó.
-
Csepy
Topikgazda
Ismét van olcsó (128.000.-Ft) Pixel 9a 128GB Ali-n, Francia raktárról.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Nekem volt, nem volt méret pontos, a tok és a fólia találkozásánál vágta az ujjam. Nem ajánlom.
-
L4D1K
őstag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Hali. Lehet én vagyok kicsit igénytelenebb, de kb 2e forint volt a 2db betekintés gátló üvegfólia alirol. Felrakást / felhelyezést segítő kis műanyag tokkal jönnek. Kb 5p volt felrakni és ebből 4.5p volt a telefon takarítás.
Én biztos nem. Fizetném ki ennek a többszörést vagy adnék pénzt a felrakásért.
-
-
zsirimiri
csendes tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Szia, vadi új P8P-val ugyanez... Spigen fóliát vettem rá, amiben 2db van, mind a kettő ugyanazt produkálta, feljött a telefon szélén...
Valakinek hasonló tapasztalata, miért lehet ez? -
dussy
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Csábító, főleg a 10 pro.
-
tomboy0013
veterán
Nemtudom figyeltétek-e a Partnero árait, de igen jó áron vannak most a Pixelek:
- Pixel 9 128GB - 181.000 Ft
- Pixel 10 128GB - 221.000 Ft
- Pixel 10 Pro 128GB - 303.000 Ft -
embe
nagyúr
válasz
FragMaster
üzenetére
Nekem még több is elmegy.
-
FragMaster
addikt
Sziasztok, P9 esetén mi a normál éjszakai merülés (6-8 óra alatt) mértéke WiFi mellett?
Nekem most elmegy ~7%, bár még csak egy hete van meg, lehet változik. -
Gabesz87
veterán
Én a Spigen Nano Pop MagSafe tokot vettem. Jó fogású, nem csúszós, tetszik, hogy az oldal recézett. Kicsit a kijelző síkja fölé emelkedik, viszont egyáltalán nem gátol az oldalra söprés mozdulatban ill. működésben. Kissé bumfordi ettől is a telefon, bár az előző Samu S21-emhez képest eleve bumfordibb kicsit a teló tok nélkül is. De már egész jól megszoktam. Mondjuk a súlya miatt az ujjam, amivel hátul támasztom, este az ágyban nyomkodás közben hamarabb elfárad

-
hedgehog
senior tag
Nekem sajna nincs jó tapasztalatom a Thin Fit-tel. Maga a tok nem volt rossz, de egyrészt én pont olyat szerettem volna, ami nem emelkedik ki a szélén, hogy könnyebb legyen az oldalról besimítás. Másrészt én a MagFit-es verziót vettem, de nagyon nem úgy tartott mint tok nélkül: https://www.youtube.com/watch?v=2oNO2NIb6p8
-
blackmoto
senior tag
válasz
juve600
üzenetére
Az én kezemnek nem csúszósabb. Nekem épp a Liquid Air tűnt az anyagát tekintve csúszósabbnak, mint amire számítottam. A recézett minta mintha nem is lenne.
A Thin Air hátsó része nem gumi, mint a kerete, de nem is olyan csúszós anyag, mint a telefon saját hátlapja. Elég rendesen gyűjti az ujjlenyomatot, zsírosodik könnyen, de simán letörölhető. Nekem nagyon kellemes a tapintása, a fogása is jó. -
blackmoto
senior tag
válasz
juve600
üzenetére
Szia!
Igen. Attól határozottam jobb, mert a Liquid Air-rel elveszíti a telefon a hátlapi lekerekítés ívét. A Thin Fit olyan, mintha rajta se lenne. Csak azt sajnálom, hogy nem létezik átlátszó hátlappal ez is, mint a Hybrid változat. Így hiába fehér a telefonom.
A gyári Google tokról mindenfelé azt írják, hogy nincs igazi perem a kijelző széle felett, így azt nem igazán védi. Videók alapján azzal is elég bumszli lesz a telefon. Emiatt, illetve a még a Spigenhez képest is 2x ár miatt nem próbáltam ki azt. (Én ennyit már nem adnék egy tokért.) -
jan herz
tag
válasz
blackmoto
üzenetére
Eddig kétszer sikerült leejteni a ThinFitben, ugyan a tokon látszik egy kis kopásnyom, ahol betont ért, maga a telefon sértetlenül megúszta.
Az eddigi legkényelmesebb tokom!Van egy strapabíró tokom is hozzá, de azt csak biciglizéskor, túrátáskor használtam, de kezdek leszokni róla.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
grizlisandor
üzenetére
Innen én vittem el az utolsó olcsó feketét ma délben. Már csak annyiért van itt is, mint alzán, nem éri meg már.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Hát pasz, én a gyári tokokat nem használom.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Jobb esetben a tok a ludas ebben. Nekem egy fólia sem jött le a pixel 8 prorol sem. Más telefonról sem,hidrogelt tetetek mindegyikre,régen az MM-ben,mostanában az ONE- nal.
-
roseben
tag
Egy érdekesség azoknak akik szolgáltatónál vásárolnak kártyafüggetlen telefont.
8 évvel ezelőtt a Telekomnál vásároltam egy kártyafüggetlen telefont. Volt rajta pár Telekomos alkalmazás amit töröltem. Két évvel ezelőtt számhordozással szolgáltatót váltottam. Az új SIM ugyanabba a telefonba került. A tárcsázót a hívás befejeztével nem lehett letenni. Csak a másik fél tudta a hívást megszakítani. Akkor jött el az ideje egy mások tárcsázó használatának. Eltelt vagy fél év gondoltam úgy is szarakszik a telefon nézek egy újat. Kinéztem egy Xiaomit és olvastam az azon lévő bloatware-ről és annak eltávolításának lehetőségeiről. Gondoltam megnézem a szoftverrel a régi telefonomat. Azon volt egy olyan Telekomos app ami nem látszott az alkalmazások között - magán a telefonon a menüben - így eltávolítani sem lehetett. ADB-vel töröltem az appot majd kíváncsiságból visszaváltottam a gyári tárcsázóra ami újra hibátlanul működött. Ennyi. Teljesen véletlen jöttem rá, hogy a szolgáltató valójában függő helyzetben tartotta a telefon használatát. -
Grande Ale
őstag
-
Bferibörs
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Én a Vodánál ,ONE rakattam fel,hidrogel fóliát,lényegesen olcsóbb volt,ok vagy 2 éve már.
-
soldi3r
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Úgy indul a hírdetés szövege, hogy:
Global Version Google Pixel 9a 5G Smartphone -
Vajon az Ali-ról francia raktárból EU modellt forgalmaznak?
-
Grande Ale
őstag
Média markt-os foliakrol van tapasztalata valakinek? Erdemes ott rakatni? Pixel 8 és 9 lenne az alany.
-
blackmoto
senior tag
válasz
Grande Ale
üzenetére
Épp a héten próbáltam ki Spigenből 3 félét a 8a-ra. Maradtam a Thin Fit változatnál.
Nekem az a Ultra Hybrid túl nehézzé teszi a telefont és pont annyival add hozzá vastagságban és szélességben is, hogy kényelmetlen legyen egy kézzel tartani a telefont. Sajnos a hidegebb téli időszakban fájnak a kezeim.
Ugyanez a Luquid Air is, mert ott még kicsit szögletesebb lesz tőle a telefon éle.
Minőségre csúcs mindegyik a kínai szarokhoz képest. Hogy megéri e az árát még nem tudom. Majd idővel kiderül mennyire tartós.De bátran vegye a márkát aki minőségi tokot szeretne. Made in South Korea, nem Kína.
Nekem marad ez a Thin Fit. Nagyon bejön.
Egy Alza Guard Crystal Clear TPU tokot váltott, ami már meg is sárgult az 1 év alatt. -
embe
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nekem ki van téve, mert a gyári navi vagy 2 éves adatbázissal bír, már nincs frissebb. Elvileg ez is wireless töltő, de nem jól működik, több telóval is tesztelve, így csak tartóként funkcionál, és kábellel töltöm ha kell.
-
Én kettős megoldást használok van egy wireless töltöm, ami a szellőzőrácsban van rögzítve. Ez nyáron tökéletes megoldás a hűtés okán. Télen kevésbé optimális. Nekem elég helyem van a műszeregység előtt. Egyszerűen beteszem oda. Ha tölteni kell inkább a wireless töltő kábelét használom.
Most jönnek ki az új wireless töltők. Amik a 10-es szériától kezdve optimálisan képesek tölteni és aktív hűtésük is van. Télen, ha ráfűt az autó nyilván nem jó.
Azt gondolom autóba nem a jó töltés a cél, hanem az, hogy használat közben ne merüljön az akkumulátor. Az AA-hoz wireless adaptert használok. A dugdosást jobb elfelejteni. -
lacko6
senior tag
A németen 633eur a pixel 10+watch 3 45mm+50 eur play store kupon.
-
zsirimiri
csendes tag
válasz
bbendre
üzenetére
A 9-et tulajdonképpen csak az új, takarékosabb modem miatt fontolgatom, mely jobb üzemidőt és alacsonyabb hőmérsékleteket ígér.
A 8 Pro-n nagy plusz, hogy van telefotó, a hőmérséklet szenzor viszont hidegen hagy. Kinézetre a 8 Pro jobban tetszik, méret lényegében mindegy, használtam már kicsi és nagy készülékeket is, egyikkel sem volt bajom. -
macilacipaci
tag
Nekem 8 Pro van. Nekem bevált. A 9 az egy kisebb telefon, valamint nekem most már hiányozna a zoom kamera. Viszont gondolom a 9 jobb üzemidőben.
-
bbendre
őstag
válasz
zsirimiri
üzenetére
- Mennyire fontos az 5x zoom kamera?
- Kell a hőmérő?
Ezek csak a pro-n vannak
- Kijelző mérete milyen legyen?
Nekem a 8 Pro-val nem volt gondom. 9Prom volt de az sokkal jobban össze volt rakva érzetre. Amúgy nagy különbség nem volt a 8Pro és 9Pro között használat közben -
zsirimiri
csendes tag
Sziasztok!
Végül a 8 Pro és a sima 9-es között vacilálok. A 9 Pro sajnos túlmutat a kereten, a 10-es pedig ahogy olvasom inkább visszalépés, főleg kamera terén az elődökhöz képest.
8 Pro-t Alzán 230ért be lehet szerezni, a 9-es is hasonló árban mozog. Tudom, hogy a 9-es egy jobban kiegyensúlyozott eszköz, mint a 8 Pro, viszont a kamera, illetve a dizájn miatt is a 8 Pro felé hajlok. Szerintetek buta döntés lenne a 8 Pro a 9 helyett? (Gari miatt nem aggódok a 8 Pro esetében, tekintve, hogy Alzás vásárlás lenne.)
Köszönöm!
-
Dorian
félisten
G Pixel 9a vs. S A56 esetén hogy döntenetek? S A52-t vált valami mert tönkrement.
-
Grande Ale
őstag
Pixel9-hez tudtok ajánlani tokot?
Spigen Ultra Hybridet és liquid airt nézegettem, jók ezek vagy esetleg más tapasztalat? -
soldi3r
veterán
Szevasztok!
A Pixelek garis ügyintézése kin keresztül zajlik nálunk? Csak ha véletlen emagon vennek telefont és az időközben megszűnne akkor marad e rá támogatás. -
Gabesz87
veterán
válasz
ulmikukac
üzenetére
En pár napja vettem a P10-et, Spigen Glas.tR EZ FIT fóliával. Made for Google fóliák!
-
ulmikukac
tag
Milyen fóliát ajánlotok pixel 10 pro xl-re amivel tökéletes az ujjlenyomat olvasó és a kijelző színei?
-
-
jan herz
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
A cikk végén írják is a kommentek között. Mármint, hogy országonként eltérő lehet...
-
errorcode06
őstag
Vagy országonként eltérően. Lehet Mo.-on nem is lesz elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- Robotporszívók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Vicces képek
- Kerékpársportok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, valószínűleg TPU-val