-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Honnan érdemes most vásárolni?
Gondolom az ebayes 5000Ft-os az fake. -
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Lenne egy olyan kérdésem hogy miért áll le a lejátszás kb 5 perc de van mikor 10 perc mulva az alábbi formátumban adott online videó élő adás lejátszásakor ? Tán nem szereti ezt a kodeket a chromecast-2 ? Szépen elindúl de leáll
A chrome-val küldöm ki telóról,de Localcastal is ugyanezt csinálja. Ha pc-ről küldöm ki akkor jó. Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720 25fps 1107kbps
Audio: AAC 48000Hz stereo 97kbps -
azbest
félisten
válasz
#22718208 #3322 üzenetére
no és hogyan kapcsolod be a képernyő tükrözést, ha nincs chrome-ban ikon? Egyébként alapból nem mutatja az ikont, hanem a három pontos menü "átküldés..." menüpontja az, amit ki lehet rögzíteni, hogy mindig mutassa.
Neked talán a windows képernőknél jelenik meg vezetéknélküli képernyőként? Csak met gyanús, hogy te nem chromecastot vettél. Kínából vagy kétes "magyar" webshopból lehet kapni hamisítványt, aminek semmi köze a chromecasthoz azon kívül, hogy a külsejét leutánozták. Miracast kompatibilis hamisítvány. Ilyeneknél azt hiszem mindnél egy külön kis madzagon lóg a wifi külön.
igazi vs hamis [link]
-
törölt tag
Olyankor mi lehet ha win7 laptopon nem jelenik meg a cast ikon sehol sem chromban ?Viszont a teljes képernyő tükrözése az meg működik.
-
Greybeard
tag
válasz
Asdaniel #3320 üzenetére
Az Indavideo pont egy chromecast kompatibilis oldal (mint YouTube), vagyis nem kell képernyő tükrözéssel vacakolni, lehet cast-olni egy gombnyomással. Onnantól kezdve a telefonon le is áll a lejátszás, a telefont használhatod másra, vagy akár ki is kapcsolhatod, a film menni fog tovább a TV-n. Ha nem nagyon wifi-szennyezett az éter, akkor 2.4 Ghz-en is simán, akadásmentesen robog a fullHD tartalom, de 5 Ghz-en 1000%. Összefoglalva; amire neked kell, pont arra találták ki.
-
Asdaniel
újonc
Engem igazából csak az indavideó érdekel mert sok videót nézek ott. Szóval ha az égetettel nincs baj akkor örülök neki.
-
tylerddd
veterán
válasz
Asdaniel #3318 üzenetére
Tökéletesen működik a CC2, Chrome böngészőből, PC-ről tükrözve a tartalmakat különféle ismert online videomegosztókról. Eddig nem találkoztam problémával, a nem égetett feliratot is átviszi. Gondolom indavideo is menne.
Andoidos Chrome esetében viszont nem mennek át a feliratok CC-re. A telefonon látszik a felirat, a CC-n nem. Ezzel találkozott-e már valaki illetve van-e rá megoldás?!
-
Asdaniel
újonc
Helo!
Google Chromecast 2Van valakinek tapasztalata, hogy indavideóval mennyire működik együtt? Tudom hogy csak weblap tükrözéssel lehet kirakni, de arra vagyok kíváncsi, hogy akad-e illetve van egyéb probléma? A másik pedig, hogy mennyire működik ez wifi-n keresztül? Pl. egy full hd-s 1-2 órás videót le tudok játszani bármi probléma nélkül? (5Ghz-n természetesen). Ja és mindezt telefonról.
-
peter_k
tag
válasz
tylerddd #3316 üzenetére
Azért ezt vitatnám. 1. Az iPhone csak a vezérlésben vesz részt. A hang előállításához semmi köze.
2. Ha elolvasol pár hifi magazin tesztet, akkor nem biztos, hogy ezt mondanád a chromecast audioról. Ha az optikai kimenetét használod, a dig/analóg konverziót pedig egy jó minőségű DAC-ra bízod, bár nem high-end, de bőven az mp3 minőségét meghaladó hangot kapsz.
De azért köszönöm a hozzászólást. -
peter_k
tag
Sziasztok!
Chromecast-audio digitális kimenetén szeretnék
tömörítetlen flac zenét hallgatni pc-ről, wifin keresztül.
( Ha iPhone-on keresztül tudnám vezérelni, az lenne az igazi
A Plex-et próbáltam, működik is szépen, azonban a leírás
szerint nem a veszteségmentes eredeti zenét küldi
át a chromecastra, hanem egy mp3-ra konvertált zenét. Tud valaki erre egy
megoldást ajánlani nekem? Üdv, Péter -
Rainman05
tag
Sziasztok. BubbleUPnP pc ről chromecastra a film mellé be lehet tenni valahogy a felíratott?
-
Somatom
veterán
válasz
UberMutant #3304 üzenetére
Nekem roaming -ban is kell a net és a társkártyákon nem szokott roaming lenni. Egyébként korlátlan, társkártyás, flottás netem van, 13GB roaming -gal a főkártyán. Otthon nem gond a cast, csak roamingban kell visszafognom a MyTV net igényét. Mindezt mobil környezetben, mivel kamionozok.
-
Hohocali
aktív tag
Üdv!
Nem tudom, jó helyen járok-e, nekem a következő eszközre lenne szükségem:
Adott egy LG 47LM660S TV. Egy olyan eszköz kellene hozzá, amihez egy Logitech K400+ billentyűzetet csatlakoztatva lehet a neten böngészni, youtube-ot nézni. Wifi preferált. Nem akarom telefonnal irányítani, telefon/tablet/PC képét kiküldeni/tükrözni, se streamelni, se egyéb "okosságot".
Maga a TV "okos", és wifi is van benne, de a beépített böngészőt nem támogatja már a youtube (ezt írja ki). TV szoftvere legfrissebb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Shanling m1 plus
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest