-
PROHARDVER!
-
maglew
aktív tag
(rögzített hozzászólás)
Íme a megoldás ha időközben Resetelted a készüléket:
1.
Telefonodon a dátumot vissza kell állítani 1-2 héttel ezelőttire! (automatikus dátum szinkronizálást kapcsold ki a telefon beállításban)
2.
Home app törlés.3.
Chromecast készülék resetelése (hosszan fél percig kell nyomva tartani a gombot)4. telefon újraindítása
5.Home alkalmás visszatelepítése és elindítása.
Ekkor a Chrome települni fog és automatikusan el is indul rá a frissítést!
Utána a dátumot állítsd vissza a telefonon és minden oké lesz remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
KubanitoS #3236 üzenetére
Gondolod? Az Androidos telókban a Google bevezette a Miracastot, ami alkalmas screen mirroring -ra. Majd néhány Androidverzióval később a build.prop -ban letiltotta inkompatibilitási hibákra hivatkozva. Szerinte használjunk erre Chromecastot, mert az minden Androidos telóval működik. Rendben. Tegyük fel, hogy ide akarok írni egy hsz. -t! Mi értelme kitolni a képet nagyban, ha közben a virtuális billentyűzet miatt továbbra is a teló kijelzőjét kell néznem? Sztem tök logikus a külső beviteli eszközök (egér, bill, légegér, stb.) használata.
Nem sír a szám, ha nem próbálom ki, akkor sosem derült volna ki, hogy bár elvileg képes rá, de valójában nem alkalmas a feladatra. Azt pedig változatlanul fenntartom, hogy egy belső hálós kommunikációhoz (amit elvileg szintén tud a kütyü) nonszensz a külső internetes elérés igény.Gaben75:
Asztali módban szeretném használni a telómat, hogy utazáskor minél kevesebb kütyüt kelljen hurcolnom. Olyasmit szeretnék, mint a Samsung DeX, de nincs igényem csúcshardveres telóra. Tulképp, ahogy korábban linkeltem, a Moto Z Playem is képes rá, csak gondoltam, kipróbálom a CC -t. Nem vált be, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest