-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
copin
őstag
-
copin
őstag
válasz
Viktor77 #168 üzenetére
Az Opera korára való tekintettel, az ilyen összehasonlítgatások nem végződnek igazságos végeredménnyel. Tudom, mert én az Opera 3. verzióját is nyúztam (talán még azelőttit is). Inkább a Safari korai, még nem stabil verzióit ajánlanám, összehasonlítgatásra.
Mi kell a Chrome "legyőzéséhez" kérdésre a gyors és megbízható java script futtatást és az alacsony memória igényt jelölném meg. Mivel ez a 2 dolog, amiben a Chrome valami eszméletlen jó, másban van elmaradása, de ez még egy nagyon korai verzió. Amíg eléri az egyes kezdetű verziót, addigra lehet hogy tök lassú lesz.
#171 Nem tudom, nem ismerem.
-
copin
őstag
Chrome-al megnyitva érdekes igazán.
Wolverine A Google keresője ezen az adatrögzítésen működik a kezdetek óta. Mit gondolsz, az AdSense miért tud személyre szabott hirdetésket adni?
Sajnos a személyre szabottság nem gyakori nálam, pedig folyamatosan be vagyok jelentkezve. Annyi, hogy a kereséskor látom hogy x linkre hányszor kattintottam rá, persze ha van valami személyre szabott ajánlat valahol, akkor azt szívesen megnézném.
-
copin
őstag
Mondta az egyik rokonom, hogy milyen lassú a Chrome az FF-hez képest. Mondtam hogy ez "lehetetlen". Ok, elment így egy nap. Másnap melegváltással cseréltünk helyet a gép előtt és felmentem az iwiw-re (amit FF-el sajnos nem lehet használni a hálózat hibájából) és láss csodát: minden kattintásra azonnal reagált. A flash-ek gördülékenyen mentek (gyenge a gépem). Kérdezgettem, hogy ez nem elég gyors neki, de ő inkább nem szólt semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest