Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Namelesske
üzenetére
Nem is pont rád céloztam, de te is olvashattad folyamat, hogy nem 1 meg nem 2 ember panaszkodott a 17-esre megjelenése óta... és annak ellenére azt használta, mert nincs ott az a "csúnya" szócska. haha

(#9421) Kunsztler:
Na és szerinted - de őszintén - kinek jobb, aki mindig vár vmit mint a messiást, vagy aki "nyugodtan alszik"...
(persze ha mindig a régebbi xarokat/elavultabbakat/kevesebbet tudókat használnám a programokból vagy addig elfordulnék és más használnék helyettük, akkor tuti én is mindig várakoznék/vágyakoznék.
)És látod, itt is van rögtön megint: hurrá, kijött a 18-as, már úgy vártam a 16os óta, pedig jobb az ie9 is meg az ff és az opera is, de most úgy várom az újabb operát... ha kijött akkor meg majd úgy várom az újabb ff-et... ha megvan, jöhetne már a 19es stable chrome... aztán meg, mikor jön már a 10es ie...
Te ilyen vagy, én nem: Én mindig minden programból/driverből a legújabbat használom, a neve meg nem érdekel... HA netán vmi újabb verza nem stimmel, akkor meg megy vissza az előző mindegy milyen nevű (szerencsére az utóbbi pár évben nem sok ilyen verzióval találkoztam semmi általam használt programnál, most perpill csak MPC HC-re emlékszem, de abból meg kb. hetente teszek fel újabbat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Macska topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(persze ha mindig a régebbi xarokat/elavultabbakat/kevesebbet tudókat használnám a programokból vagy addig elfordulnék és más használnék helyettük, akkor tuti én is mindig várakoznék/vágyakoznék.
)