Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Sziasztok!
100% - os processzor terhelésem volt flash lejátszás közben, amíg a napokban rájöttem a megoldásokra.
Arra kéne nekem egy kapcsoló Chrome - ban , hogy a cpu affinitását be lehessen állítani ! ,hogy ne kelljen minden induláskor kipöttyintenem a pipát a cpu0 - ról.
Már mindent kipróbáltam, de csak ez az egy üdvözítő megoldás van.
Intel, Cedar mill magos processzorom van.
Az a baj, hogy a Vista 32 bites op. rendszer 2 magosnak látja az 1 magos processzoromat a Hyperthreading miatt.
Valaki azt javasolta, hogy kapcsoljam ki a Hyperthreading-ot. Ez jó megoldás lett volna, csakhogy a gépem alig vánszorgott. Ebben az esetben az op.rendszer 1 magosnak látta.
Másik megoldás az MSConfig - ban a processzorok számát 1 - re módosítottam, a Hyperthreading-ot enabledre állítottam, de a Vista továbbra is 2 magosnak látta. Ez egy fokkal jobb megoldásnak tűnt, de ennek ellenére megmaradt a 100% - os processzor terhelés.
Bizonyos reklámok is növelik a processzor terheltséget.
Amikor elindítom a böngészőt , mindig ki kell vennem a cpu0 - nál a pipát az összes chrome.exe - nél és a rundll32 - knél és így jó lett, de kissé macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! HP Elitebook 8470P - i5-3320M I 4GB I 180GB SSD I Cam I 14" HD I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest