Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
koshmar
üzenetére
Na tisztázzuk.
A chrome-ot 3 csatornán terjesztik.dev-beta-stable, (illetve van még egy úgynevezett canary build, de az tényleg a "nagyon tesztereknek" van azt be se lehet állítani default böngészőnek). Ebben a sorrendben, jelennek meg rá gyakrabban változtatások. A dev most a 10-es verziónál jár, a beta a 9-esnél, a stable pedig a 8-nál tart. A frissítésnél semmit nem kell beállítani, hacsak szándékosan nem akarod kikapcsolni, mindig az adott csatornának megfelelő legújabbra frissíti magát. Itt tudod megnézni, hogyan kell csatornát váltani/választani.
A videó, már kicsit régi, én arra nem sokat adnék. (Nem is tudom, hogy ez a channel changer kell-e még, én mintha úgy emlékeztem volna, hogy már rég nem használatos, de erre nem esküdnék meg.)Személyes véleményem cellpetinek, nem szeretem a file letöltő dolgokat, mert a frissességük, nehezen garantálható. Chrome esetében ráadásul teljesen felesleges, hiszen miután kiválasztottad a neked megfelelő csatornát, utána, úgyis mindig a legfrissebbet kapod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- Béta iOS-t használók topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest