Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet bállítani, hogy egy oldalon belüli szöveget kijelölök, jobb klikk, keresés, akkor ne egy oldalso keresőablak jelenjem meg, hanem uj lapon nyissa meg, mint eddig? Mátol így van, nem állítoztam el semmit, megőrjít! -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Asus transformers-el chrome böngészöben hibát ír az hbo go, Edgevel megy. Minden friss. Mi lehet a hiba?
-
Grande Ale
őstag
Eddig ha felvettem egy új könyvjelzőt, akkor szinkronizálta a mobilos és az asztali változat között. Most nem. Nálam van a hiba?
-
Grande Ale
őstag
Miért áll át a chrome nálam erre a verzióra?
Verzió: 39.0.2171.95 dev-m (64-bit)
Sima verzió volt eddig. Utána a frissítéseket letiltotta a rendszergazda azt írja. -
Grande Ale
őstag
Verzió: 39.0.2171.95 m (64-bit)
A frissítéseket letiltotta a rendszergazda.
Ezt írja a chrome. Újratelepítettem, akkor is. Mi lehet ez?
-
Grande Ale
őstag
Úgy telepítettem a 64 bitest, hogy a 32-est nem távolítottam el. Az gond? Kezdjem elölről?
-
Grande Ale
őstag
Két fiók van a gépen. A chrome-ban az egyikkel van hang a videóknál, a másikban nincs. Mi lehet a gond? Mindent megnéztem már, de semmi...
-
Grande Ale
őstag
A feleségem fiókjában elérhető a Google Now, megjelenik a kis harang a tálcán, nálam nem. A beállítások ugyanazok. Mi lehet a gond?
-
Grande Ale
őstag
A mobilos verzióba nem most kellett volna bekerüljön az adat tömörítés funkció? Ma reggel frissült, de nincs benne...
-
Grande Ale
őstag
Kicsit off, elnézést érte. Ha kapok egy értesítést, hogy valaki megcímkézett a google+ ban, honnan tudom, hogy ki volt az? Sehol nem írja...
-
Grande Ale
őstag
Használja valaki a Clud Print szolgáltatást? Feleségem megosztotta velem a nyomtatóját. Tökéletesen működik, telefonról. Van ugye a Cloud Printer szoftver: [link]
Telepítettem a gépemre, beállítottam alapértelmezett nyomtatóként. Látja a gép, el is küldi a feladatot, de nem nyomtatja ki, azt írja, hogy folyamatban Mi lehet a hiba? Telefonról tök jól megy, jó lenne, ha a gépről is menne...
-
Grande Ale
őstag
Ha valaki eddig belépett pl. a Gmailbe , az email címét, amit feldob beírásnál, simán tudtam törölni a delete gombbal. Most miért nem? Hogy tüntetem el a sok másik címet? Mindent törölnöm kell?
-
Grande Ale
őstag
Nem tudom mit csináltak ezzel a Chrome-al, eddig is gyors volt, de most valami eszméletlen...
-
Grande Ale
őstag
Hová tűntek az oldalsó lapsorok? Megszüntették?
-
Grande Ale
őstag
Újraraktam a gépet, így a Chromot is. A verziószám után megjelent egy m betű. Mit jelenthet?
14.0.835.186 m
-
Grande Ale
őstag
Letöltöttem az offline gmail alkalmazást. Megjelent a az óra mellet, de kivettem a pipát , hogy a google chrome futhat, vagy valami ilyesmi. Hogy tudom visszahozni, mert sehogy nem jön össze, pedig már eltávolítottam, újraraktam. Ötlet?
-
Grande Ale
őstag
Nem jön be ez az oldal ,mióta frissült a Chrome. Megnéznétek?
Sztornó, bejön!
-
Grande Ale
őstag
A háttéralkalmazások további futtatása, ha a Google Chrome-ot bezárják. Ez mit jelent?
-
Grande Ale
őstag
csináltam egy takarítást a ccleaner-el, utána nálam is megjelent!
-
Grande Ale
őstag
Miért van az , hogy ha Firefox-al keresek, megjelenik a +1, ha Chrome-al, akkor nem?Természetesen be vagyok jelentkezve.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A Gmail saját, beépített értesítőjére gondoltam. A kiterjesztésre gondoltam volna, akkor odaírom. Azért köszi!
-
Grande Ale
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Viccelsz, ugye?
-
Grande Ale
őstag
A Gmail értesítő nem működik. Eddig jó volt. Másnál?
-
Grande Ale
őstag
Oldalsó lapsorokat használok. Alul, baloldalon van egy fel és egy lefelé mutató nyíl. Nem lehet velük mit csinálni, mik ezek? Eddig nem voltak ott...
-
Grande Ale
őstag
Nekem nem változott meg az ikon. Vajon miért?
Ez van fent: 11.0.696.57 unknown -
Grande Ale
őstag
A hirado.hu-n nem tudom lejátszani a híradót. Mi kell hozzá?
-
Grande Ale
őstag
Megjelent egy háttéroldalak megtekintése menüpont. Ez miért került oda?
-
Grande Ale
őstag
A kísérleti elemeknél az azonnali beírás bekapcsolásával mi változik az instantban?
-
Grande Ale
őstag
Megint frissült a Króm...
-
Grande Ale
őstag
Web Page Prerendering. Érdemes bekapcsolni? Mit takar ez végül is? A 2d gyorsítást bekapcsoljam, ha a 3d be van?
-
Grande Ale
őstag
Az új gmail asztali üzenetek működik valakinek? Nekem csak chat üzenetnél. Email-nél nem jelez... Mi lehet a gond?
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Hogyan lehet beállítani, hogy a mailto linkeknél a gmail nyíljon meg? -
Grande Ale
őstag
Üdv!
Hogyan lehet beállítani, hogy a mailto linkeknél a gmail nyíljon meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- OTP Bank topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- darkFlash CF8 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest