Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Chrome használata közben olyan problémám van, hogy amikor a Windows automatikusan hátteret vált és ezzel együtt az asztal és stb színeit is hozzá igazítja, akkor a megnyitott Chrome ablakok össze vissza ugrálnak pár másodpercig.
Korábban volt már ilyen problémám, de réges régen és nem tudom anno mi segített. Hardveres gyorsítást már kikapcsoltam, egyszerűen más ötletem nincs.
IGP és GPU drivert csak végső esetben akarok rollbackelni.
Chrome verzió: Version 108.0.5359.125 (Official Build) (64-bit)
Üdv,
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest